Sefa Isı Doğalgaz Ve Isı Sistemleri


silahtarağa cad. no227 alibeyköy eyüp

Telefon1: 212 627 27 52

Telefon2:

Fax: 212 626 68 99

Web: www.sefaisi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:30 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

SEFA ISI, uzun yıllardır tesisat sektöründe çalışan Necdet Ekşi tarafından 2003 yılında kurulmuştur. Uzman kadrosu ile kısa sürede önemli adımlar atan SEFA ISI gerek yaptığı bireysel konut işleri gerekse toplu site işleri ile sektörde önemli bir yer edinmiştir. Bünyesinde bulunan 3 adet mühendis 8 grup usta 10 adet büro personeli ile güçlü bir kadroya sahiptir.

İlkelerimiz; müşterilerimize karşı her zaman samimi, doğru ve dürüst olmak, kaliteli ve sorunsuz tesisat yapmak, meydana gelebilecek olumsuzluklara müdahale edip anında çözüm üretmektir. Amacımız; taahhüt öncesi ve sonrası müşterilerimize en iyi hizmeti verip %100 müşteri memnuniyetine ulaşmaktır.

Siz değerli müşterilerimiz sayesinde her geçen gün faaliyet alanlarını genişleten SEFA ISI başarısına başarı katmaya devam etmektedir.

SEFA ISI Demirdöküm Yetkili Satıcısı olarak Eyüp Alibeyköy’de faaliyetlerini sürdürmektedir. İGDAŞ yetki no 11050’dir.




Ürün ve Hizmetler

Demirdöküm Kombi, demirdöküm klima, demirdöküm radyatör, yoğuşmalı kombi, doğalgaz tesisatı, kalorifer tesisatı, kombi montajı konularında uzman kodrıosuyla hizmet ver1mektedir. www.sefaisi.com kurumsal sitesi ve www.kombidukkani.com satış sitesi ile faaliyetlerini sürdürmektedir.

#doğalgaz, kalorifer #doğalgaz tesisatı #kalorifer tesisatı #demirdöküm kombi, demirdöküm radyatör #demirdöküm klima, kombi montajı,


Benzer Firmalar