roder gümrükleme


hapa-artvin

Telefon1: 04663516905

Telefon2:

Fax: 04663516905

Web: www.rodergumrukleme.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:3
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Roder Gümrükleme Uluslararası Nakliyat İç ve Dış Ticaret LTD.ŞTİ.olarak, birbiriyle ilintili Kafkas ülkeler olan Gürcistan Azerbaycan Ermenistan ve Rusya ülkeleri ile faaliyeti olan uzman kuruluşuz. Şirketimizin yeni olmasına karşılık çalışanlarımızın ve iş ortaklarımızın bu ülkelerle olan iş bağlantıları ve bugüne kadar çeşitli Kuruluşlarda göstermiş oldukları performanslarını ve iş deneyimlerini artık kuruluşumuz adına gerçekleştireceklerdir.








Geliştirdiğimiz internet tabanlı








İthalat ihracat ve nakliyat projelerini globalleşen dünya ekonomisi düzlemine taşıyarak Türkiye`nin gündemini belirleyen uluslar arası projelere öncülük yapıyoruz. Rodergümrükleme ailesi olarak bu alanda işbirliği için de olacağımız şirketlerin performansını yükseltmek ve Türk ekonomisinin gelişmesine katkı da bulunmak temel amaçlarımızdandır.


















Rodergümrükleme Uluslararası Nakliyat İç ve Dış Ticaret Ltd.Şti. olarak müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılayabilmek, onlara beklentilerinin çok üstünde ürün ve hizmetler sunabilmek amacıyla ülkemizin taşımacılık sektörüyle








öncü illerinden biri olan Artvin /Hopa bölgemizde kayıtlı olan 900 araçlık filoyla yakın işbirliğimiz devam edecektir.
Her Rodergümrükleme çalışanının, kendi konusunda araştırma ve geliştirme yapması görevinin bir parçası olmakla birlikte, bu alanda sürekli çalışan bir uzman ekibi de istihdam etmektedir. Bir şirketin başarısını etkileyen çok sayıdaki faktörlerin başında şirketin ürünleri, hizmetleri, markası ve imajı; yani müşteriye sağlananlar ve müşterinin firmaya atfettiği değerler gelir. Aynı derecede önemli olan, şirketin bunları hangi verimlilikle gerçekleştirdiğidir. Çok nitelikli ürün ve hizmetleri sağlıyor olsa da, bunu yüksek prodüktivite ve verimlilikle başaramayan bir şirket kâr edemez.
Şirket performansını etkileyen faktörler arasında şirketin iş modeli, süreçleri ve organizasyon yapısını da sayabiliriz. Dünya ölçeğinde başarılı şirketleri incelediğimizde, bunların süreçlerini ve yapılarını sürekli geliştirdiklerini, teknoloji ile birleştirerek daha hızlı ve etkin hale getirdiklerini görüyoruz. Rodergümrükleme ailesi olarak bu ilkelerimizi prensip haline gitirip çalışanlarımıza, iş ortaklarımıza, ve müşterilerimize iş hayatının incelikleriyle baş etme memnuniyetini yaşatmaktayız.



Ürün ve Hizmetler

Roder Gümrükleme Uluslararası Nakliyat İç ve Dış Ticaret LTD.ŞTİ.olarak, birbiriyle ilintili Kafkas ülkeler olan Gürcistan Azerbaycan Ermenistan ve Rusya ülkeleri ile faaliyeti olan uzman kuruluşuz. Şirketimizin yeni olmasına karşılık çalışanlarımızın ve iş ortaklarımızın bu ülkelerle olan iş bağlantıları ve bugüne kadar çeşitli Kuruluşlarda göstermiş oldukları performanslarını ve iş deneyimlerini artık kuruluşumuz adına gerçekleştireceklerdir. Geliştirdiğimiz internet tabanlı İthalat ihracat ve nakliyat projelerini globalleşen dünya ekonomisi düzlemine taşıyarak Türkiye`nin gündemini belirleyen uluslar arası projelere öncülük yapıyoruz. Rodergümrükleme ailesi olarak bu alanda işbirliği için de olacağımız şirketlerin performansını yükseltmek ve Türk ekonomisinin gelişmesine katkı da bulunmak temel amaçlarımızdandır. Rodergümrükleme Uluslararası Nakliyat İç ve Dış Ticaret Ltd.Şti. olarak müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılayabilmek, onlara beklentilerinin çok üstünde ürün ve hizmetler sunabilmek amacıyla ülkemizin taşımacılık sektörüyle öncü illerinden biri olan Artvin /Hopa bölgemizde kayıtlı olan 900 araçlık filoyla yakın işbirliğimiz devam edecektir. Her Rodergümrükleme çalışanının, kendi konusunda araştırma ve geliştirme yapması görevinin bir parçası olmakla birlikte, bu alanda sürekli çalışan bir uzman ekibi de istihdam etmektedir. Bir şirketin başarısını etkileyen çok sayıdaki faktörlerin başında şirketin ürünleri, hizmetleri, markası ve imajı; yani müşteriye sağlananlar ve müşterinin firmaya atfettiği değerler gelir. Aynı derecede önemli olan, şirketin bunları hangi verimlilikle gerçekleştirdiğidir. Çok nitelikli ürün ve hizmetleri sağlıyor olsa da, bunu yüksek prodüktivite ve verimlilikle başaramayan bir şirket kâr edemez. Şirket performansını etkileyen faktörler arasında şirketin iş modeli, süreçleri ve organizasyon yapısını da sayabiliriz. Dünya ölçeğinde başarılı şirketleri incelediğimizde, bunların süreçlerini ve yapılarını sürekli geliştirdiklerini, teknoloji ile birleştirerek daha hızlı ve etkin hale getirdiklerini görüyoruz. Rodergümrükleme ailesi olarak bu ilkelerimizi prensip haline gitirip çalışanlarımıza, iş ortaklarımıza, ve müşterilerimize iş hayatının incelikleriyle baş etme memnuniyetini yaşatmaktayız.

#gümrükleme #ithalat #iaracat #nakliyat #müşavirlik


Benzer Firmalar