Anasayfa » Metal ve Yan Sanayi » İSTANBUL Metal ve Yan Sanayi » ROTA SIZDIRMAZLIK ELEMANLARI SAN.TİC.LTD.ŞTİ

ROTA SIZDIRMAZLIK ELEMANLARI SAN.TİC.LTD.ŞTİ


İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Eskoop Sanayi Sitesi C-5 blok No:228 İkitelli

Telefon1: 0212 671 22 10

Telefon2: 0212 549 73 25

Fax: 0212 549 94 46

Web: www.rotasizdirmazlik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız kuruluşundan bugüne sızdırmazlık sektöründe gerek kalitesi ile gerekse üstün hizmet anlayışı ile fark yaratan özen gösteren, tecrübeli kadrosu ve uluslararası bağlantıları ile sektörün tüm ihtiyaçlarına hitap edebilecek düzeyde, bilinçli, özverili, girişimci yapısıyla müşteri portföyünü ve ürün gamını her geçen gün artırmaktadır.

Türkiyenin önde gelen firmalarına en üst düzeyde hizmet vermeye devam eden firmamız, Mekanik Salmastra konusunda üretici kimliğini gururla ve başarıyla taşımaktadır. Mekanik Salmastra`nın yanında özellikle İtalyan CARRARA firması ile yapmış olduğu işbirliğinin sonucunda Yumuşak Salmastra konusunda da üstün kaliteli ürünlerle hizmet vermeye devam etmekteyiz.







Bununla birlikte standart ölçülerin yanında müşterilerimizin ihtiyaçlarına bağlı olarak Silisyumkarbür, Tungstenkarbür, Seramik ve Zirkonyumoksit yüzeyler, burçlar, yataklar ve tutucuların özel üretimlerinide yapan firmamız bu konuda da sektörün lider firması konumundadır. Tüm bunlarla birlikte sınai plastikleri konusunda da özellikle PTEE, Poliamid, PVC, Delrin ve Kestamit ürünler başta olmak üzere gerek çubuk, gerek film, gerekse plaka olarak satışlarımız mevcut olup aynı zamanda bu ürünlerin işlenmiş özel üretimleri konusunda da hizmet vermekteyiz.

Prensipleri arasında kaliteli ürün ve kaliteli hizmet anlayışını en üst sıraya koyan firmamız yerli üretici kimliği ile Türkiye`ye hizmet vermekten duyduğu onuru tekstil, gıda, kimya, petrokimya ve enerji, gemi sanayi ve diğer sektörlerde hizmet veren tüm Türkiye Sanayicileri ile paylaşmayı borç bilmektedir.


Ürün ve Hizmetler

mekanik salmastra mekanik salmastralar mekanik salmastra ceşitleri siliyumkarbür tungstenkarbür seramik karbon yumuşak salmastra yumuşak salmastralar yumuşak salmastra çeşitleri sanfor teflonu kömür mekanik keçe

#mekanik salmastra #mekanik salmastralar #yumuşak salmastra #kömür #mekanik keçe


Benzer Firmalar