Anasayfa » Lastik ve kauçuk » Lastik sanayi » İZMİR Lastik ve kauçuk » RULTRANS TRANSMISYON SAN. TIC. AS.

RULTRANS TRANSMISYON SAN. TIC. AS.


Ankara Asfaltı 20.Km. Kemalpaşa Yol Ayırımı

Telefon1: (232) 877 07 00

Telefon2:

Fax: (232) 877 09 67

Web: www.rultrans.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1981
Çalışan Sayısı:110 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1981 yılından bu yana konveyör bant ve güç aktarım kayışları alanında hizmet veren Rultrans A.Ş., gelişmiş ve son teknoloji donanımlı üretim hattı ile 2006 yılından itibaren PVC /PU konveyör bant üretimi yapan bir firmadır. Üretim tesisleri İzmir de bulunan firmamız, Asya ve Avrupanın tam merkezinde olması sebebiyle, lojistik yönden avantajlar sunmaktadır. 1996 yılında faaliyet alanını genişletmeye karar veren RULTRANS A.Ş., 1998 yılında Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesindeki (7300 m2. kapalı, toplam 11.000 m2) yeni tesislerine taşınmıştır.
Geniş ürün yelpazemizle rulo ve parça olarak konveyör bant satışı yapabilen firmamız, ayrıca konfeksiyon, yerinde montaj, hızlı cevap ve fiyat avantajları ile müşterilerimize kaliteli hizmetler sunmaktadır.
RULTRANS A.Ş, transmisyon kayışları konusunda dünyanın önde gelen üreticileri ile işbirliğini devam ettirmekte, ürünlerini yurt içi ve yurt dışında değişik sektörlerin kullanımına sunmaktadır.
Faaliyetlerini İzmir (Fabrika), İstanbul ve Adana Bölge Müdürlüklerinin yanında Çorlu ve Bursa’daki irtibat büroları aracılığı ile Türkiye genelinde sürdürmektedir. İhracat faaliyetlerini ise Grup şirketleri ile birlikte eşgüdümlü olarak gerçekleştirmektedir. RULTRANS A.Ş olarak hedefimiz, kuruluştan günümüze ilke edinilmiş olan


Ürün ve Hizmetler

Kayışlar, Otomobil kayışları, tranmisyon, silindir sarma bantları, modüler konveyor sistemleri, kasnak askı, planga çeşitleri, pvc ve poliüretan genel taşıma amaçlı konveyor bantları, zirai ve sanai altı köşe delikli baklalı V kayışları, plastik kayışlar, varyatör kayışları, poly V kanallı kayışlar, düz ve tanjansiyel kayışlar, çelik telli kevlar kordlu poliüretan zaman kayışları.

#Kayışlar, Transmisyon #Konveyor #Poliüretan Kayışlar #otomobil kayışları #silindir bantlar


Benzer Firmalar