Anasayfa » Elektrik Genel » Elektrik elektronik » İSTANBUL Elektrik Genel » Tiryaki Otomasyon Mehmet Akif Tiryaki

Tiryaki Otomasyon Mehmet Akif Tiryaki


Okçumusa caddesi Menevşe Han No:22/164 Karaköy-İstanbul

Telefon1: 0212 2976237

Telefon2:

Fax: 0212 2976243

Web: www.tiryakiotomasyon.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2001
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız Tiryaki Otomasyon, fabrika otomasyonu, otomatik kontrol sistemleri, elektrik panosu imalatı ve elektro montajı, elektrik-elektronik malzeme ithalat ve satışı ile ilgili çalışmalar yapmaktadır.

Amacımız daha iyi hizmet verebilmek için değişen teknolojiyi en iyi şekilde takip edip, teknik bilgimizle birlikte en kısa sürede istenilen malzemeyi uygun şartlarda tüketici veya tali bayilere sunmaktır.

Ayrıca firmamız fabrika, makine, sistem otomasyon çözümleri de sunmaktadır.
Asiantool slip ring Türkiye distribütörü.
Panasonic Switch Türkiye tek bayii.

Omron, Honeywell, Siemens, Allen Bradley vs. plc otomasyon sistemlerinde kullanılan kontrolörler ve kumanda sistemlerinin projelendirilmesi, uygulaması, devreye alınması firmamız hizmetlerindendir. Diğer taraftan firmamız taahhüt ve danışmanlık hizmetleri de vermektedir.

Mevcut teklifleri mümkün olan en kısa sürede fiyatlandırıp, en uygun şartlarda teslim etmek ve bu süre içerisinde zamana ve hukuksal müeyyidelere uyarak taahhütlerimizi yerine getirmek firmamızın temel prensibidir.

M. Akif Tiryaki

.


Ürün ve Hizmetler


Asiantool
A slip ring (in electrical engineering terms) is a method of making an electrical connection through a rotating assembly. Slip rings, also called rotary electrical interfaces, rotating electrical connectors, collectors, swivels or electrical rotary joints, are commonly found in electrical generators for AC systems and alternators and in packaging machinery, cable reels, and wind turbines. A slip ring consists of a conductive circle or band mounted on a shaft and insulated from it. Electrical
Omron, Honeywell, Panasonic;Asiantool, Döner konnektör, iletim bileziği, slip ring, slipring, mercotac, continental ssr, telco photo sensor, pulsotronic, yamatake, ısı kontrol, SL1-A, AZH 2032, AZH 2011, A2S, A3S, A4S, A2H, A3M, A3H, A4H, A6H, A8H, 205, 430, MERCOTAC 205, MERCOTAC 430, ISI KONTROL RÖLESİ, yamatake slc 10, my4, h3cr-a, 1ls1, 14ce2-1, ls1-a, bz-2rq822-a2, bz-2rq1-a2,

#otomasyon #switch #ssr #röle #slip ring


Benzer Firmalar