Anasayfa » İnşaat malzemeleri » İnşaat sanayi » ANTALYA İnşaat malzemeleri » PROMİX YAPI KİMYASALLARI SAN.VE TİC.A.Ş.

PROMİX YAPI KİMYASALLARI SAN.VE TİC.A.Ş.


ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 2.KISIM 25.CADDE NO:8 ANTALYA

Telefon1: 0242.2581414

Telefon2:

Fax: 0242.2581868

Web: www.promix.us

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:3 | Memur:7 | İşçi:10
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ANTALYA’NIN YÜKSELEN DEĞERİ:

PROMIX

2005 yılında temelleri atılarak hızla büyüyen ve 2006 yılında üretime başlayan, ana faaliyet endüstriyel nitelikli sıvalar ve teknik harçlar olan PROMIX, sıvalarda hafif, el, makineli ve serpme; teknik harçlarda her türlü yapıştırıcısı, dolgu malzemesi, su yalıtımı, zemin hazırlayıcısı, tamamlayıcı likit ürünler ile epoksi katkılı üretimleriyle temel alanlardaki ihtisaslaşmasıyla güçlü ve güvenilir kimliği ile şuan da bölgesinin en büyük kapasiteli sektörsel fabrikası olarak çalışmalarını sürdürmektedir.

Kendi sektöründe Türkiye’de öncü kuruluşlar arasında yer allan, 2006 yılında 12.500 m2’lik kendi sahasında üretime başladı. Yüksek teknolojisi ve marka güvenirlirliği sayesinde birinci yılsonunda aylık 1500 tonluk üretim ve satış rakamlarına, ikinci yıl ise 14.000 ton yıllık üretim-satış hacmine ulaştı. 2008 ilk üç aylık verilerine göre ise yılsonu bütçelerini revize ederek 25.000 tona çıkardı. Bu olumlu gelişme, sektörümüzün kaliteye ve markaya vermiş olduğu önemi göstermektedir.

Bölgenin tamamına ürünlerini sevk eden Promix A.Ş. “ağırlıklı Doğu Akdeniz Bölgesi ve Antalya olmak üzere, Denizli, Konya, Muğla, İzmir, Ankara ve şimdi de İstanbul ili ve ilçelerinde faaliyet gösteren kadrolu personelleri ile sorumluluk alanı genişletmiştir. Tüm ürünlerinde TSE belgesinin yanı sıra inşaat malzemelerinde zorunlu hale getirilen CE sertifikası ve ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemimiz ile marka bilinirliliğini ispatlamıştır.


Ürün ve Hizmetler

sıva, seramik, yapıştırıcı, harç, derz, dolgu, epoksi, promix, ısı, yalıtım, malzeme, su, granit, feks, flex, havuz, pro, protherm, mix, lif, serpme, hazır, torba, makinalı, makineli, kendinden, yayılabilen, şap, yalıtım, eps, xps, plaka, gazbeton, örgü, yüzey, sertleştirici, akrilik, silikon, reçine

#sıva #yapıştırıcı #harç #yapıştırma #izalasyon


Benzer Firmalar