NEXT AMBALAJ


YENİBOSNA

Telefon1: 02126512959

Telefon2:

Fax: 02124525194

Web: nextambalaj.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2002
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Next ambalaj sektöründeki 15 yıllık tecrübemizin birikimi ile ortaya çıkmış ve siz değerli müşterilerimizin taleplerini, kalite ve hizmet ile birleştirerek en üst düzeye çıkartmayı hedef seçmiştir.

Kuruluşumuz paketlemede kullanılan Koli Bantları, Çift Taraflı Bantlar, Özel Bantlar, Klişe Bantları, Kağıt Bantlar, Palet Streç ve Makinaları , Gıda Streçleri, Çember ve Makinaları , PVC Shirink Film ve Makinaları , Poliolefin Shirink Film ve Makinaları, Köşebentler, Baskısız ve Baskılı Barkot Etiketler, Ribon çeşitleri, gibi malzemelerin toptan satışını yapmaktayız. Tedariğini yapmış olduğumuz ürünler ile ilgili olarak bilgi almak için e-mail veya on-line olarak yardımcı olmaktayız. Malzeme çeşitlerini ve detaylarını ürünlerimiz bölümünden inceleyebilir, öneri ve isteklerinizi bize iletebilirsiniz.


Ürün ve Hizmetler

KLAS BANT, VEGE BANT, ASTEL BANT, NOVİTA BANT, ELBA BANT, KOLİ BANDI, KOLİ BANTI, BANT, AMBALAJ MALZEMELERİ, STREÇ, PALET STREÇİ, PALET STRECİ, STRECH, SHİRİNK FİLM, PVC SHİRİNK, POLİOLEFİN SHİRİNK, AMBALAJ İPİ, KİLİTLİ TORBA, ÇİFT TARAFLI BANT, KÖPÜK BANT, MASKELEME BANDI, KRAFT BANT, GIDA STRECİ, OTOMATİK MAKİNA STRECİ,

#KOLİ BANDI #KOLİ BANTI #STREÇ #KLAS BANT #ASTEL BANT


Benzer Firmalar