Boğaziçi Temizlik Şirketi


Boğaziçi Temizlik Ltd. Şti. Nispetiye Cad. 6 Sok. No:44 Rumelihisarüstü / Etiler İSTANBUL Telefon: 0212 2570320

Telefon1: Boğaziçi Temizlik Ltd. Şti. Nispetiye Cad. 6 Sok. No:44 Rumelihisarüstü / Etiler İSTANBUL Telefon: 0212 2570320

Telefon2:

Fax: Boğaziçi Temizlik Ltd. Şti. Nispetiye Cad. 6 Sok. No:44 Rumelihisarüstü / Etiler İSTANBUL Telefon: 0212 2570320

Web: bogazicitem.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1989
Çalışan Sayısı:30 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Temizlik hizmeti ve sosyal hizmetler konusunda 1989 yılında kurulan Boğaziçi Temizlik Şirketi sektörde kurumsallaşma aşamasına gelen bir kurumdur. Yıllardır verdiği kaliteli hizmetle müşterilerinin güvenini kazanan Boğaziçi Temizlik, yenilenen internet sitesiyle artık müşterilerine hizmet almadan önce hizmet hakkında ayrıntılı bilgi alma olanağı sağlıyor.

Temizlik hizmeti anlayışımızda, müşterilerimizin istekleri ile profesyonel birikimimiz ortak bir paydada buluşmaktadır. Temizlik hizmeti verilecek alanın gereklilikleri, müşterinin beklentileri ve alanın ihtiyacı olan temizlik şekli birleşmektedir.

Boğaziçi Temizlik, en son teknoloji ürünü olan ekipmanlar, alanın ihtiyacını en uygun karşılayacak makineler, en kaliteli kimyasal temizlik ürünlerini kullanmaktadır. Temizlik makinelerimiz ve kimyasallarımız sektörün lider kurumlarından temin edilmektedir.


Ürün ve Hizmetler

Temizlik şirketi, ev temizliği, ofis temizliği, halı yıkama, dişcephe temizliği, banka temizliği, temizlik hizmetleri, koltuk yıkama, inşaat sonrası temizlik

# # # # #


Benzer Firmalar