Anasayfa » Elektronik » Bilgisayar, Yazılım ve İnternet Teknolojileri » ANKARA Elektronik » İPA ELEKTRONİK BİLİŞİM TEKNOLOJİ ENERJİ VE SAVUNMA SANAYİ DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ.

İPA ELEKTRONİK BİLİŞİM TEKNOLOJİ ENERJİ VE SAVUNMA SANAYİ DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ.


Aşağıöveçler 1314. cad. 46/4 Çankaya

Telefon1: 312-4732343

Telefon2:

Fax: 312-4732345

Web: www.ipadefence.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:84 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İpa Elektronik firması 15 yıllık tecrübesini yeni bir çatı altında toplayan Okan Akbay ve Fatih Çal`ın ortak firması olarak 2009 yılında kurulmuştur. Ankara ve İstanbul illerinde ofismerimiz bulunmaktadır. Zayıf Akım ürün ve hizmetlerimizi bina otomasyonu, seslendirme, yangın alarm ve güvenlik sistemleri başta olmak üzere İş Merkezi, Arena, otel, tatil köyü, stadyum, kültür merkezi, çok amaçlı salon, sahne tasarımı konuları ile birleştirerek komple tasarım, projelendirme, uygulama, ithalat ve montaj hizmetlerimizi tüm inşaat, elektrik firmaları ile son kullanıcıların hizmetine sunmaktayız.
Aynı zamanda savunma sanayi sektöründe faaliyetlerimizi de sürdürmekteyiz. Her türlü balistik koruma sistemleri, optik izleme ve tespit sistemleri, Ateşli Silahlar (Smith Wesson) ve toplumsal olaylara müdahale ürünleri ile askeri, emniyet ve sivil kurumlara hizmet vermekteyiz.


Ürün ve Hizmetler


Profesyonel Ses, Işık ve Görüntü Sistemleri, Stadyum Seslendirmesi, Sinema – Konferans Salonları Ses ve Işık Sistemleri, Simultane Tercüme Sistemleri, İç ve Dış Mimari Aydınlatma, Otomasyon Sistemleri, ve bu konuların tamamı ile ilgili Proje, Tasarım ve Uygulamaları. 

Bu konularla ilgili çalışma alanlarımız ise ; 
Tasarım - Projelendirme, İthalat, Satış, Uygulama, Uygulama sonrası hizmetler, hoparlör, sahne efekti, LED, robot, spot, mikser, amfi, kablo, sinema, video projeksiyon

#hoparlör ışık #ses video #projeksiyon amfi #mikser konferans #yangın güvenlik


Benzer Firmalar