Ankara Web Tasarım


huzur mah. 1. cad 23/13 öveçler çankaya

Telefon1: 03124733630

Telefon2:

Fax: 03124733630

Web: www.yonbilisim.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Yaratıcı ve uzman kadromuz ile; Web Tasarım, Grafik Tasarım, Logo Tasarım, Flash Tasarım, Yazılım ve diğer grafik çalışmaları, matbaa hizmetleri ve reklam tanıtım hizmetleri vermektedir.

Günümüzde reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığı ile bir çok firma bir çok reklam ve tanıtım platformunda kendisini tanıtmakda ve sektörlerinin önderleri arasında yerlerini almaktadır. Farknet bilgisayar olarak biz sizi bir çok reklam ve tanıtım platformunda tanıtıp sektörde adınızın duyulmasını sağlarız.

Yön Bilişim size sadece internet ortamında değil , tabela , bill board reklamcılığı ,rozet ve plaket hazırlanması konularında da elinden gelen desteği ve yardımı da yapacaktır.

İnternet ortamında ki reklam çalışmanız size firmanızı en güzel ve internette tanıtım furyasına en uygun şekilde tanıtmaktır. Bu konuda kesinlikle firmamızın bilgi deneyim ve tecrübelerine güvenebilirsinz.

Yeni bir solukla çalışma hayatına başlayan Yön Bilişim Türkiyenin yeni yüzü yeni soluğu olarak sizlerin hizmetinde olacak.

İş = güven, Sermaye = dürüstlük politikası ile iş hayatına başlayan Yön Bilişim tüm gücünü ve desteğiniz bu iki prensipden almaktadır.

Yön Bilişim 2007 yılında farknet bilgisayar olarak kurulmuştur. 2008 yılı ağustos ayında Yön Bilişim olarak adını değiştirmiştir.


Ürün ve Hizmetler

Firmamız Ankara`da 2006 Yılında kurulmuş olup 3 yıldır faaliyet göstermektedir. Firmamızın faaliyet alanları arasında şu konular yer almaktadır. Web sitesi tasarımı, eticaret uygulamaları, arama motoru optimizasyonu, kurumsal kimlik çalışmaları, grafik çalışmaları, internet sayfalarının değiştirilmesi ve yeniden dizayn edilmesi, PHP ve Mysql Projeleri yapılması, internet portalları oluşturulması, w3c standartlarına göre yeniden kodlama yapılması, katalog, broşür , insert vb çalışmaların yapılması, google adwords, google adsense optimizasyonlarının yapılması ve bu konuda rehberlik hizmetlerinin verilmesi, Flash animasyon , adobe after effects calışmalarının web`e uyarlanması.

#web tasarım #ankara web tasarım #web tasarım ankara #seo #katalog


Benzer Firmalar