Agroma


hacıeyüplü mah.3072 sok no:4

Telefon1: 2583718074

Telefon2:

Fax: 2583718074

Web: www.agromantar.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

AGROMA işletmesi 1986 yılından itibaren Denizlide faaliyet gösteren bir kuruluştur Bölgesinde mantar üretimi konusunda lider bir işletmedir. Bu İşletme bilgiyi ve deneğimi paylaşan, araştıran ve yayan bir işletmedir. Düzenli AR-GE çalışması yapmaktadır. Çeşitli mantar türlerinin Türkiye’de ilk defa üretimini başarmıştır. Yemeklik sağlıklı mantar üreticiliğin artması için daha önceki yıllarda üniversite ve araştırma enstitüleriyle işbirliği içinde seminer ve kurslar vermiştir. Ek’te kamuya açık mantar yetiştiriciliğindeki önemli notlarını www.agromantar.com adresinde elektronik ortamda sunmaktadır. Bunun yanında Başta Ankara üniversitesi Ziraat Fakültesi olmak üzere Muğla Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Pamukkale Üniversitesi, ile ortak çalışmalar yapmış ve halen yapılmakta olan çalışmaları desteklemektedir.
Şirket sahibi A. Mehmet Atmaca 1980 yılında Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Toprak Bölümünden mezun olduktan sonra Köy Hizmetleri Araştırma Enstitüsünde Çalışmıştır(1980-1986) Enstitüdeki görevinden ayrıldıktan sonra 1986 Denizlide DENMA ismi ile Beyaz şapkalı mantar üretimi yapılan bugünkü tesisi kurmuştur daha sonra tıbbi ve egzotik mantar üretimi yapan AGROMA Gıda Tarım Hayvancılık San. Ve Tic. Ltd. Şti. yi kurarak çeşitli mantarların yetiştirilmesi ve pazarlaması konusunda çalışmaya başlamış ve bu konuda çeşitli araştırmalar yapmış ve birçok Üniversitelerce hazırlanan projelere katılmış veya destek vermiştir. Günümüzde de birçok projeyi desteklemektedir.
Şirket sahibi A.Mehmet Atmaca bu çalışmalarından dolayı 2005 yılında TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası tarafından Üstün Hizmet plaketi ile ödüllendirilmiş


Ürün ve Hizmetler

Tıbbi mantarlar
reishi
maitake
shiitak
Yemeklik mantarlar
beyaz şapkalı mantar
pleurotusspp (yaprak mantar)

#Reishi, ganoderma #maitake, shiitake # # #


Benzer Firmalar