Ege Dönüşüm


1672/2 Sok. No.3/B Alaybey - Karşıyaka / İZMİR

Telefon1: 0232 365 54 64

Telefon2:

Fax: 0232 365 54 64

Web: www.egedonusum.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1990
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

EGE DÖNÜŞÜM 1990 yılından beri Ege Bölgesi genelinde;

* Uzman ekibiyle her türlü yapının söküm, yıkım, tadilat işlemlerinde profesyonel ve ekonomik hizmetler sunmakta,
* Fabrika, üretim tesisi ve benzeri işletmelerde geri dönüşüm projelerini hayata geçirerek tesis giderlerinin düşürülmesine ve tesiste oluşan atıkların bertaraf edilmesine yardımcı olmaktadır.
* Firmamız ayrıca inşaat projelerine deneyimli eleman temini hususunda müteahhit firmalara danışmanlık hizmeti vererek bu alanda bir ilke imza atmıştır.

Ege Dönüşüm sosyal bir sorumluluğu olduğu bilinciyle hareket eder ve yaptığı işlerle; projelerinize hızlı, efektif ve ekonomik çözümler sunar. Bunun yanı sıra doğal kaynaklarımızı korur, çevresel atık miktarını azaltır, yeniden dönüştürülebilir maddeleri işler ve ekonomimize geri kazandırır.


Ürün ve Hizmetler

Ege Bölgesi`ninin en profesyonel ve referansları en fazla olan firmamız;

* Fabrika, üretim tesisi ve benzeri işletmelerde geri dönüşüm projelerinin hayata geçirilerek tesis giderlerinin düşürülmesine ve tesiste oluşan atıkların bertaraf edilmesine yardımcı olma,
* Tadilat görecek, yıkılacak yapıların komple sökümü ve yıkımı,
* İnşaat projelerine deneyimli eleman temini hususunda müteahhit firmalara danışmanlık hizmeti verilmesi,
* Apartman, site, okul, otel ve benzeri tesislerin ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarının merkezi sistem kalorifer kazan sistemleri, Fuel-oil yakıt tankları, su ve kalorifer boru tesisatları, merkezi ve dairesel güneş enerji sistemleri ve sehpalarının komple sökümleri,
* Kat kaloriferi sökümleri,
* Kullanılmayan veya revize edilecek fabrika ve depoların; ısıtma, soğutma, havalandırma sistemleri, elektrik tesisatları, çatılar, çatı içi kaplamaları, kapı pencere sundurma ve diğer metal aksamların sökümleri,
* Gemi ve iskele sökümleri, eski- kullanılmayan veya yarı batık gemi ve iskelelerin sökümleri,
* Trafikten men edilmiş, kullanılmayan, terk edilmiş ve kötü bir görünüm oluşturan kamyon, kamyonet, minibüs, otobüsler ve benzeri araçların sökümü ve yeniden dönüştürülerek değerlemesi tarafımızca yapılmaktadır.

Bunun yanı sıra işletmemiz belirli bir çevre bilinci oluşturmak ve işletmelerin atıkları üzerinden iktisadi bir gelir sağlamalarına yardımcı olmak maksadıyla; tüm işletme, kurum ve kuruluşlara atık yönetimi politikaları konusunda ücretsiz olarak danışmanlık hizmeti de vermektedir.

#geri dönüşüm #hurda #kazan söküm #tank söküm #fabrika


Benzer Firmalar