Anasayfa » Tekstil ve Yan Sanayi » ANKARA Tekstil ve Yan Sanayi » Mete Tekstil San.Tic.Ltd.Şti.

Mete Tekstil San.Tic.Ltd.Şti.


erciyes işyerleri 9 cadde no : 2 macunköy yenimahalle ankara

Telefon1: 03123978822

Telefon2: 03123978823

Fax: 03123978824

Web: www.metetekstil.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1956
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:10
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1950 li yıllarda aile büyüğümüz Halil İbrahim Mete Tarafından at ve eşek sırtında köylerde ve kasabalarda başlayan manifatura ve kumaş satımı ilerleyen zamanda pazarcılık ve Ulus Çıkrıkçılar yokuşundaki ilk yerleşik mağazamızın açılışı ile devam etmiştir.
Daha sonraki yıllarda Genel Müdürümüz Nuri Mete önderliğinde Ulus,Kızılay,Siteler,Batıkent mağazaları ile işlem hacmini genişleten firmamız İstanbul Yolu Erciyes İş Yerlerindeki mağaza grupları altında toplanarak tek çatı halinde perakende ve toptan satışlarına devam etmektedir.
2006 yılında Avrupa ve Türkiyede bir ilk olarak Kıvırcık Paspas imalatını ve satışını yapma onuruna kavuşmuş firmamız 2009 yılında yine bir ilkle Stor Perde,Dikey Perde ve Akordiyon kapı imalatına başlayarak işlem hacmindeki ürün sayısını artırarak hizmetlerine devam etmektedir.
Günümüzde ise firmamız,üretim,proje,tasarım ve uygulama alanında yurtiçinde ve yurt dışında firmamız ve ülkemiz adına ciddi atılımlarda bulunmuştur.Üretim ve ihracatını yaptığımız tüm ürünlerimizle piyasada faaliyet gösteren zemin,perde ve tekstil firmalarına hizmet vermekteyiz.Ayrıca kamu kurum ve kuruluşları, oteller, orduevleri, misafirhaneler, hastaneler, konutlar,ofisler ve tasarlanan her ortamda günümüz modasında kaliteli mal ve hizmet anlayışı ile tecrübeli personelimiz ile birlikte siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz.
İnandığımız değerlerden hiçbir zaman ödün vermeden ilerlediğimiz bu yolda siz değerli müşterilerimiz ile birlikte daha nice üretim ve projelere beraber imza atmak dileğiyle…


Ürün ve Hizmetler

mete tekstil perde stor perde jaluzi perde akordion kapı

#mete tekstil #mete perde #stor perde #jakuzi perde #dikey perde


Benzer Firmalar