Anasayfa » İnşaat malzemeleri » İnşaat sanayi » İSTANBUL İnşaat malzemeleri » AIC GRUP İNŞ. MAK. TAAH. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

AIC GRUP İNŞ. MAK. TAAH. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.


Şemsettin Günaltay Cad. Yonca Apt. No:119 D:2 Kazasker-İST.

Telefon1: 0216 445 66 34

Telefon2: 0216 445 66 35

Fax: 0216 445 22 11

Web: www.aicgrup.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:1
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

AIC Grup olarak misyonumuz, insan hayatını daha güvenli kılacak yenilikçi ve güvenilir ürünleri Türkiye`ye kazandırmak ve yangın güvenliği hususunda Türkiye`de bir farkındalık yaratmaktır.

2008 yılında kurulan şirketimizin ana faaliyeti, Hollanda menşeili Walraven Holding tarafından üretilen Yangın Güvenlik Sistemlerinin Türkiye Distribütörlüğü`dür. Ürünlerimiz BIS MKII & AWMIII Yangın Kesiciler ve Henkel tarafından Walraven için geliştirilen Tangit Yangın Koruma Sistemi, Pasif Yangın Güvenliği konusundan Türkiye`de çığır açacak nitelikte ürünlerdir.

Yangın alanında profesyonel bir güvenlik sistemi oluşturmayı arzulayan AIC Grup`un hedefi, yapılarda gelişmiş ve yenilikçi teknolojileri kullanmak ve insan hayatını daha emniyetli hale getirecek ürün ve hizmetleri, inşaat ve proje firmalarıyla paylaşmaktır. Yangın güvenliği konusunda Türkiye`nin atmış olduğu ve atacağı her adımın bir köşesinde olmayı arzulayan AIC Grup, TÜYAK Vakfının üyesi ve aktif bir katılımcısıdır.


Ürün ve Hizmetler


FP550 Yangına Dayanıklı Köpük
Tangit FP550 Yangına Dayanıklı Köpük Mekanik ve Elektrik Shaftlarının, dikeyde ve yatayda yangına karşı dayanıklı olarak yalıtılması için Henkel Tarafından geliştirilen özel çift komponentli köpük.
BIS Pacifyre MKII Yangın Kesici
BIS Pacifyre MKII Yangın Kesici Kelepçe Mekanik shaftların, dikeyde ve yatayda yangına karşı dayanıklı olarak yalıtılması için Walraven Tarafından geliştirilen özel yangın kesici kelepçe.
FP300 Yangına Dayanıklı Harç
Tangit FP300 Yangına Dayanıklı Harç Mekanik ve Elektrik Shaftlarının, dikeyde ve yatayda yangına karşı dayanıklı olarak yalıtılması için Henkel Tarafından geliştirilen özel harç.
Pasif Yangın Güvenliği ve yangın durdurucu ürünleri..
Yangına dayanıklı harç, köpük, boya, mastik ve silikonlar..
Yangın kesici kelepçeler..
Yangın yastıkları, yangın panelleri, yangın tıpası..

#Yangın Durdurucu #Pasif Yangın #Yangın Yalıtımı #Yangın Kesici #Yangına Dayanıklı


Benzer Firmalar