KAYA SİSTEM DANIŞMANLIK VE OTOMASYON


İnönü Caddesi , Sümko Sitesi L3 blok D:16 Kozyatağı

Telefon1: 0216 410 41 77

Telefon2:

Fax: 0216 410 41 77

Web: www.kayasistem.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:1 | Memur:2 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

KAYA SİSTEM DANIŞMANLIK VE OTOMASYON
Logo Go, Tiger, Tiger Bordro,Start ,İK Yetkili Eğitim ,destek ve satış merkezi .

Şirketimiz, Logo Yazılım ürünlerini ihtiyaçlarınız doğrultusunda geliştirmeyi , şirketinizin verimlilik ve rekabet süreçlerini en üst düzeye ulaştırmayı hedeflemektedir. Özel tasarlanmış kurumsal kaynak yönetimi, tedarik ve talep zinciri otomasyonu, müşteri ilişkileri yönetimi, iş süreçleri tasarım danışmanlığı gibi ürün ve hizmet seçenekleri ile ihtiyaçlarınıza maksimum düzeyde hizmet vermekteyiz.

Vizyonumuz

Kurumların ihtiyaçlarını en etkin ve en güvenilir şekilde karşılayan, hizmetlerini teknolojiye yaptığı yatırımlarla sürekli geliştiren yazılım sektörünün lider şirketi olmaktır.

Misyonumuz

Müşteri memnuniyetine odaklanmak, sahip olduğumuz bilgi birikimi ile müşterilerin ihtiyaçlarına en doğru şekilde cevap vermek ve müşterilerimizin bilişim teknolojilerinden elde ettiği verimi arttırıp beklenti ve ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamaktır.

Değerlerimiz
Müşteri odaklılık, gelişme odaklılık, katma değer yaratma ve bağlılıktır.



Ürün ve Hizmetler

Logo Go , Tiger2, Go Bordro, Tiger Bordro , Logo Unity Logo Go , Logo İnsan Kaynakları Programı Satış , Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri.Logo Yazılım Ürün ve Hizmetlerinde 15 Yıllık Deneyim.

#logo bayi #logo go tiger #logocu #logo yazılım #logo destek


Benzer Firmalar