TESTCENTER


Eminel Sanayi Sitesi 666 Sokak No 16 Ostim/ANKARA/TÜRKİYE

Telefon1: 0312 395 96 73

Telefon2:

Fax: 0312 395 96 74

Web: www.testcenter.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:5 | Memur:0 | İşçi:10
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Değerli bilim adamlarımız,

Kaliteyi birinci hedef olarak gören TESTCENTER,10 yılı aşkın iş deneyimiyle sektöründe köklü ismiyle yeni olarak sizlerle çalışmaktan kıvanç duyar.

Konusunda deneyimli kadrosu,tasarım,imalat ve imalat sonrası hizmetleriyle TESTCENTER olarak kaliteyi sunmaya devam ediyor.

TSE,EN,ASTM,AASTHO,NF,BS,DIN standartlarına uygun malzeme test ekipmanlarıyla günümüz teknolojisini yakından takip edip,imalat programını geliştiren TESTCENTER,geleceğin teknolojik yapılarını yapmanızda herzaman yanınızda olduğumuzu hatırlatır,kıymetli zamanınızı ayırdığınız için TESTCENTER ekibi olarak teşekkür ederiz.


Ürün ve Hizmetler


beton hava bosluk olcer
Kazan ve Kapak Alüminyum Dökümden imal edilmiştir Ø 3 adet kolay hareket edebilir kelepçesi vardır Ø Direkt okuma yapar. Ø Ölçüm Aralığı : 0-100 (0.1% Hassasiyet) Ağırlık:12 kg
LOS ANGELES AŞINDIRMA CİHAZI
Ø Agreganın aşınma direncini ölçmek için kullanılır. Cihaz Tamburu desdekleyen çelik çerçevelere sahiptir. 1 hp elektrik motoru ve ve hız düşürücü tamburu 30-33 rpm arasında döndürür. Aşınma bilyaları (Standart ağırlık ve boyuta göre) ayrı olarak sipariş verilmelidir. Galvanizli Çelik tepsi malzeme toplamak içindir. Elektronik kontrol paneli start/stop butonuna ve proğramlanabilir 5 dijitli dijital sayıcıdan oluşmaktadır. (Tanımlanan dönme sayısına ulaştığında cihaz otomatik olarak durur Ø
çimento, kireç, beton, toprak, agrega, çelik, asfalt, yalıtım, tuz malzemeleriyle ilgili test ekipmanları

#beton #çimento #yalıtım #çelik #asfalt


Benzer Firmalar