Anasayfa » Turizm » YALOVA Turizm » YELKEN MOTEL VE PANSİYON YALOVA-ARMUTLU

YELKEN MOTEL VE PANSİYON YALOVA-ARMUTLU


armutlu fıstıklı köyü ıskele mevki

Telefon1: 5355679080

Telefon2: 02265356143

Fax:

Web: www.yelkenpansiyon.8m.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

YELKEN PANSİYON YALOVA -ARMUTLU
; 05355679080-02265356143
Denize bir kaç adımda gidebileceğiniz pansiyonumuz ; temiz , konforlu, düzenli ve cıvıl cıvıl odaları ; içten sıcak ve hayalinizce bir ortam yakalayabileceğiniz sahipleri ve her yaştan insanın unutulmuyacak anıları yaşayacağınız nezih keyfiyle hizmetinizdedir.

Sitemiz üzerinden bize ulaşarak ön rezervasyon yaptırabilir, en güncel fiyat listelerine bakabilir, pansiyonumuzu daha yakından tanıyabilirsiniz.


Pansiyonumuzu daha yakından tanımak için Odalarımız,Çevremiz,Fotogaleri sayfasına girip pansiyonumuzun resimleri anlatımlarını bulabilirsiniz.


Pansiyonumuz 36 yatak kapastesine sahip olup toplam 12 odaya sahiptir. Bahçemiz 800m2 olup bahçe içerisinde erik,mandalina,dut.zeytin ağacı ve palmiye ağaçları bulunmaktadır. Denize sadece 10m uzaklıktadır, isteyen müşterilerimiz pansiyonumuza sadece 10dk kadar uzaklıkta olan kaplıcalara gidebilirler.


odalarımızda 3 isteğe bağlı 4 yatak, TV,BUZDOLABI,DUŞ & WC ve 24 saat sıcak su mevcuttur.


Sabahları üzüm ve erik Ağacının, rengarenk çiçeklerin süslediği bahçemizin en yeşil avlusunda kahvaltınızı yaparak yeni güne huzurla başlayacaksınız ; denizden geldikten sonra veya akşam yemeğinizden sonra Türk kahvesi , özel nargilesi yada semaver
ile tatilinizin dahada güzelleşmesini sağlıyabilirsiniz.


Bahçemizde bulunan erik ağacının altındaki hamakta saatlerce uzanıp bu derin sessizlik ve yeşil cennet içerisinde ruhunuzu dinlendirebilirsiniz.


Pansiyonumuz tabiki 5 yıldızlı büyük bir otel yani tesis değil . her yerde bulamayacağınız dost sıcaklığını garanti edebiliriz.


Ürün ve Hizmetler

DENİZ OTOBÜSLERİ İLE
İstanbul Yenikapı ve Bostancı`dan - Armutlu`ya deniz otobüsüyle 60 dakikada ulaşabilirsiniz.
İDO Deniz Otobüsleri`nin tatil köyüne her gün tarifeli seferleri vardır.

www.ido.com.tr adresinden sefer saatlerini öğrenebilirsiniz.


ÖZEL OTOMOBİLİNİZ İLE
Aracınızla gidecekseniz, İstanbul - Yalova arasını hızlı feribot ile sadece 45 dakikada alabilirsiniz. Yalova`dan Armutlu`ya, dilerseniz, Bursa yolu üzerinden, dilerseniz Çınarcık yolu (sahil yolu) üzerinden ulaşabilirsiniz.
Fıstıklı Yalova`ya 50 km, Gemlik`e 40 km mesafededir.


TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI İLE
İstanbul istikametinden gelen misafirlerimiz için,
İDO nun hızlı deniz otobüsleri ile ( İstanbul-Yalova) Yalova`ya gelebilirsiniz. İDO terminalinin hemen yanından, Yalova - Armutlu minibüsleri ile Fıstıklı girişine kadar gelebilirsiniz.

#yalova,tatil,ucuztatil,pansiyon,armutlu,kaplıca,mo # # # #


Benzer Firmalar