Anasayfa » Finansal kurumlar » Banka Finans ve Sigortacılık » İSTANBUL Finansal kurumlar » Ekspertur Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.

Ekspertur Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.


Topkapı-Cevizlibağ

Telefon1: 0 212 4830889

Telefon2: 0 212 4830890

Fax: 0 212 4830895

Web: www.ekspertur.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız SPK listesinde olup, SPK mevzuatına uygun olarak kurulmuştur. Firmamız; Her türlü gayrimenkulünüzün (Bina, Arsa, Tesis vs.) SPK standartlarına uygun olarak ekspertizi yapılarak raporlanır. Firmamız Gayrimenkul hukuku, Tapu ve Kadastro Mevzuatı, Mesleki Mevzuat ve Etik Kurallar konularında SPK sınavları için eğitim hizmeti verilmektedir. Firmamız Gayrimenkule yönelik her türlü danışmanlık hizmeti ve Kurumlar için Tapu Sicil Müdürlüklerinde ipotek tescil hizmeti vermektedir.


Ürün ve Hizmetler

gayrimenkul değerleme, SPK, SPK listesi, SPK listesinde firma, gayrimenkul değerleme şirketi, gayrimenkul değerleme şirketleri, danışmanlık, ekspertiz, expertiz, exper, eksper, ipotek, tapu, kadastro, emlak, gayrimenkul, konut, plaza, finans, değerleme, değer biçme, estate, appraisal, kredi, mortgage, credite, degerleme, ekspetis, expertiz, counseling, adviser, , evaluate

#Gayrimenkul değerleme #değerleme #ekspertiz #spk lisanslı değerleme şirketleri #spk listesindeki değerleme şirketleri


Benzer Firmalar