Anasayfa » İnşaat şirketleri » İnşaat sanayi » İSTANBUL İnşaat şirketleri » ŞAHİN İNŞAAT- inşaat, hafriyat, nakliye, kum, mıcır

ŞAHİN İNŞAAT- inşaat, hafriyat, nakliye, kum, mıcır


M.BEY CAD.GEDİZ SK.ATICILAR İŞMRK. NO:25 KAT:4

Telefon1: 02126391124

Telefon2: 02126391124

Fax: 02126526714

Web: www.sahingroup.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1991
Çalışan Sayısı:50 (Yönetici:5 | Memur:9 | İşçi:36
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1960’lı yıllardan itibaren Türkiye’nin doğusundan batısına ve yer ayırt etmeksizin,inşaat sektöründe faaliyet göstermektedir.

Firmamizin Ana Hatlari Itibariyle, Türkiye'deki Yapi Gereksinimi Gerçegini Göz Önünde Tutarak Faaliyetlerini (AUFBAU) Dalinda Yogunlastirmis Bulunmakta dadir. Türkiye'nin Diger Tüm Avrupa Ülkelerine Oranla Çok Daha Büyük Nüfuz Artisi Oranina Sahip Olmasi, Keza Türkiye'de Tarimin Yerini Yavas Yavas; Endüstrinin Almasi Sonucu Kirsal Bölgelerden Sehirlere Dogru Çok Büyük Bir Insan Akiminin Bulunmasi Özellikle Konut, Alt yapi, Is yeri ve Alis Veris Merkezleri Insaatlarinda Adeta Son Yillarda Bir Patlama Meydana Getirmis Bulunmaktadir.

Halen Firmamizin Gelecek On Yila Yönelik Is Programinda Pek Çok Proje Yer Almaktadir. Kuskusuz Bunlarin Her Biri Uygulama Safhasina Geldigi Zaman Yeniden Revizyona Tabi Tutulabilmektedir. Bununla Beraber Türkiye'nin Güncel Gerçeklerine Daima Uyulmakta ve En Iyinin Yapilmasi Ilkesi Daima Korunmaktadir.

Firmamizin Ana Ilke ve Inanci; Projelerinin Gerçeklestirilmesinde En Mühim Faktörün ZAMAN ve ELEMAN Oldugudur. Bu Nedenle Her Projenin Gerçeklestirme Safhasinda Geldigi Zaman O fisi Üstlenen Insaat Firmasindan C.P.M Tipi Bir Is Programi Istenmekte ve Firmamiz Tarafindan Gerekli Düzeltmeler Yapildiktan Sonra Uygulamaya Geçilmektedir. Böylece Projenin Yürütüm Süreci Içinde Hangi Tarihte Olursa Olsun Gerekli Olabilecek Finans, Malzeme, Ekipman v.b. Daha Ilk Günden Grubumuz Tarafindan da Bilinmekte ve Gerekli Önlemler Alindirilmaktadir.

Eleman Konusunda Ise Firmalarimiz Çok daha Gerçekçi, Isabetli ve Yarali Bir Serbest Sistem Uygulanmakta ve Her Proje Için O Isin Uzmanlari Bulunarak Proje Bazinda Sözlesme Ile Çalismalari Sürdürmektedir. Tabii Bunlarin Disinda Firmalarimizin Idari ve Mali Islerini Yürüten Daimi Personeli Ile En Üst Düzeyde Deneyimli Teknik ve Mali Danismanlari Oldugunu ve Tüm Ilke ve Yürütüm Kararlarinin Birlikte Alindiginda Belirtmek Isteriz.

Sirketimiz yer Farki Gözetmeksizin Türkiye'nin Her Tarafinda Çalisa Bilecegi Için Ekipman Yönünden Yerel Makine Parklarini Kullanmayi veya Kullandirmayi Tercih Etmektedir. Projelerimizi Üstlenecek Olan Insaat Firmalarini da Bu Yönde Destek Verilebilmektedir.


Ürün ve Hizmetler

inşaat hafriyat nakliye kum mıcır asfalt hazır beton demir kereste konut villa yapı denetim fabrika villa iş makinası

# # # # #