ELSA ALÜMİNYUM LTD.ŞTİ.


gebze

Telefon1: 02626535210

Telefon2:

Fax: 02626535756

Web: www.elsaaluminyum.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1987
Çalışan Sayısı:100 (Yönetici:3 | Memur:10 | İşçi:87
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız Alüminyum sektörüne alüminyum panjur ve doğrama aksesuarlarıyla, 1987 yılında Sema Alüminyum markasıyla adımını attı. Panjur Makasıyla kısa sürede adından söz ettirdi. Özellikle ege bölgesinde SEMA Panjur Makasları bir marka olmuştu. 2004 yılına kadar alüminyum panjur ve doğrama aksesuarlarıyla üretimine devam eden şirketimiz yaptığı AR-GE çalışmalarının sonucunda alüminyum küpeşte aksesuarları imalatına başladı.

Mevcut kapasite yetmeyince 1 yıl gibi kısa sürede inşa edilen, Darıca Küçük Sanayi Sitesinde 2000 m² kapalı alana sahip kendi fabrikasına taşındı. 2006 yılında ELSA Alüminyum Ltd.Şti. kurdu ve küpeştedeki yeni adımız oldu. Kısa sürede makine parkurunu 4 katına çıkararak ülkemizde küpeşte imalatında yerini aldı. Otomatik sürücülü CNC torna tezgahlar, otomatik servo sürücülü testereler ve yine otomatik CNC boru bükme tezgahlarımız şirketimizin makineleşmeye verdiği önemin bir göstergesi oldu.

İlkemiz, insan faktörünü mümkün mertebe imalattan çekip son teknoloji ürünü makinelerle kaliteli ve seri bir üretim elde etmektir.

Kalite duran bir olgu değildir bizim için. Süregelen, süreklilik arz eden bir olgudur. Bu çerçevede 3 ay gibi kısa sürede İSO 9001:2000 Kalite Yönetim Sertifikasını alarak kaliteyi sadece üretimde değil idari yönetimde de yakaladık. Kapasite raporu, üretim yeterlilik belgesi, sanayi sicil belgesi, ihracatçı belgesi, marka tescil belgelerini aldık ve bunlar kurumsallaşma adına atılan önemli adımlardı.

Şirketimizin yönetimini birimlere ayırdık. Pazarlama, Satın alma, Finansman, Üretim Planlama ve İharacat olarak 5 birime ayırdık. Biz üzerimize düşen daha çok şey olduğunu düşünüyoruz.

Hedefimiz, ürün ve hizmet kalitesini dürüst ticaret anlayışıyla


Ürün ve Hizmetler

imalat

#alüminyum #küpeşte #korkuluk #imalatçı #aksesuar


Benzer Firmalar