jetservis


NG Grup Danışmanlık ve Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti. Büyükdere Cad. Kervangeçmez Sok. No:10/4 34387 Mecidiyeköy/İSTANBUL

Telefon1: 02122122262

Telefon2: 05327246888

Fax: 02122121922

Web: www.jetservis.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Ülkemizdeki solo ve ankastre beyaz eşya,klima sektörü doğrultusunda 2005 Yılında kurulan,yurtiçinde Satış Sonrası servis hizmetleri dalında danışmanlık ve uygulama işiyle İstanbul Merkez ofisinde hizmet veren şirketimiz; bu sektördeki gelişmeyi dikkate alarak , sektöre farklı giriş yapmıştır. JETSERVİS adı altında yurt genelinde markadan bağımsız servis konularında ithalatçı yada üretici firmalara destek olmuştur. Şirketimiz genç, dinamik, eğitimli ve deneyimli kadrosuyla; firmaların Satış Sonrası Hizmetler ile ilgili ihtiyaçlarını en kısa sürede karşılamak için danışmanlık, planlama ,personel ve işletim mantığıyla müşteri ihtiyaçları doğrultusunda destek hizmetleri vermektedir.



JETSERVİS , 2005`den bu yana birçok şirkete kaliteli ve güvenilir teknik servis ve saha operasyon hizmeti sunmaktadır. Türkiye`de ve Kıbrıs`taki birçok servis noktası ve uzman teknik kadrosu ile, marka bağımsız solo ve ankastre beyaz eşya cihazlarına saha hizmeti, bakım - onarım servisi sunmaktadır. JETSERVİS personeli, montaj, eğitim, bakım ve servis dahil olmak üzere geniş bir yelpazede ,kaliteyi ön plana çıkartarak garantili ve güvenilir destek hizmeti vermektedir.




Ürün ve Hizmetler

garanti belgeleri, TSE belgeleri, kalite belgeleri, servis hizmetleri

# # # # #


Benzer Firmalar