Anasayfa » Kimya ve Yan Sanayi » İSTANBUL Kimya ve Yan Sanayi » Tet International Dis Ticaret ve Kimya Sanayi Anonim Sirketi

Tet International Dis Ticaret ve Kimya Sanayi Anonim Sirketi


Istasyon mah. Beyazit cad. 1687 sok. No 5 Gebze 41450 Kocaeli

Telefon1: 0262-6565186

Telefon2: 0262-6565187

Fax: 0262-6565188

Web: www.tetinternational.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1997
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:2 | Memur:2 | İşçi:11
Dış Ülkelerle Bağlantıları:İhracat yapıyor

1997 yılında İstanbul merkezli faaliyete geçen şirketimiz, kimya alanında yurtiçi ve yurtdışı faaaliyleri ile, kısa sürede sektörde kendine yer edinmiş, her geçen gün misyonunu ve vizyonunu daha da ileri taşımak adına çalışmalarda bulunmuştur.

2003 yılında şu anda faaliyet göstermekte olduğu adreste fabrikasını inşa ederek yine aynı sene üretime geçmiştir. Yıllar içerisinde sürekli teknolojisini yenileyen ve kapasitesini arttıran şirketimiz kimya sektöründe önde gelen tedarikçi firmalar arasında yer bulmuştur. Özellikle SODYUM SİLİKATLAR ın üretimi konusunda uzman personeli ve çağdaş teknolojisi ile bu üretim alanında kalite ve fiyat politikasıyla daima ayrı bir yer edinmiştir.



Şirketimiz 2003 yılında başlayan bir süreçle, kalite prensiplerini ve sistemini gözden geçirerek, müşteri isteklerinin daha iyi algılanıp gerçekleştirilmesini sağlayacak kalite güvence sistemini kurmuştur. Değişen dünyada fark yaratacak rekabet gücünü elde etmeyi ve sektörde lider bir kuruluş olmayı amaçlayan şirketimiz bu amaca ulaşmak için sürekli gelişmeye ve yatırımlarını güçlendirmeye devam etmektedir. 2007 yılından beri ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemleri belgeli şirketimiz, müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaları ve AR-GE konusundaki yatırımları ile Türkiye’nin ve Avrupa’nın önde gelen şirketlerine en kaliteli hizmeti sunmak konusunda iddiasını ispatlamıştır.

Her zaman daha iyisini başarmak felsefesiyle, siz değerli müşterilerimize hizmet vermekten onur duymaktayız.


Ürün ve Hizmetler


Sodyum Silikat, Kostik Soda
1997 yılında İstanbul merkezli faaliyete geçen şirketimiz, kimya alanında yurtiçi ve yurtdışı faaliyetleri ile, kısa sürede sektörde kendine yer edinmiş, her geçen gün misyonunu ve vizyonunu daha da ileri taşımak adına çalışmalarda bulunmuştur. 2003 yılında şu anda faaliyet göstermekte olduğu adreste fabrikasını inşa ederek yine aynı sene üretime geçmiştir. Yıllar içerisinde sürekli teknolojisini yenileyen ve kapasitesini arttıran şirketimiz kimya sektöründe önde gelen tedarikçi firmalar arasın
Sodyum Silikat, Kostik Soda

# # # # #


Benzer Firmalar