Anasayfa » Tarım » Tarım Hayvancılık ve Gıda Sanayi » MALATYA Tarım » AYYILDIZ SULAMA SİSTEMLERİ

AYYILDIZ SULAMA SİSTEMLERİ


CUMHURİYET ALANI NO:13 Darende/MALATYA

Telefon1: 0422 615 1237

Telefon2: 0536 853 23 58

Fax: 0422 615 1237

Web: www.ayyildizsulama.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1998
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

HAKKIMIZDA

1998 yılında Malatya da kurulmuş olan AYYILDIZ SULAMA peyzaj alanları, tarımsal alanların proje ,montaj ve sulamasında faaliyet göstermekte olup,çalışmalarına 2007 yılında bünyesine eklediği Fethiye şubesi ve Filtrasyon imalathanesiyle güçlenerek devam etmektedir.

AYYILDIZ SULAMA; Tarımsal sulama sistemleri , damla sulama sistemleri , peyzaj sulama sistemleri , filtrasyon sistemleri , pompa , hidrofor , montaj ve bakımı yapılmaktadır.

AYYILDIZ SULAMA; Dünya lideri olan palaplast , rainbird , hunter , naandan , Yunanistan , İsrail menşei’li damla ve tarımsal alanda kullanılan tüm malzemelerin bulunduğu büyük bir firmadır.

Yerli firmaların ürettiği (Göksu damlama,kalyon , güney vana , klepsan , Türkoğlu , şen pres , duyar , senkron , alternatif , eser , toprak su , Fırat boru , beta fidancılık ve ispanya firmalarıyla çalışmaktadır.

AYYILDIZ SULAMA ; Fidan konusunda ispanyadan gelen bodur ve yarı bodur meyve fidanları da satmaktadır.

Projelerimiz ; tarımsal sulama ve peyzaj sulama sistemlerinde manuel ve otomatik sekilde
Montaj ve uygulama yapılmaktadır.

AYYILDIZ SULAMA ‘bu yönde üstlendiği yüksek kalite düşük maliyetli plan , proje , montaj ve uygulamaya devam etmektedir.

Uzman kadrosunun(ziraat mühendisleri , sera ve sulama teknikerleri ) deneyimi ve teknolojik altyapısını kendinesine temel alan AYYILDIZ SULAMA müşteri memmuniyetini ön planda tutmaktadır.



Ürün ve Hizmetler

Bir sulama sistemi su kaynağı, pompa, gübre tankı, filtre, mekanik altyapı ve otomasyon için elektrik bağlantıları gibi birbirinden tamamen farklı ve kompleks ünitelerden oluşur. Bu yüzden profesyonel bir taahhüt firmasının sisteminizi dizayn etmesi ve uygulaması çok önemlidir.Birçok parametrenin yanında profesyonel bir uygulamacının; • Bahçenizdeki farklı bitkilerin su ihtiyaçlarını hesaplayabilen, • Sulama sistemi için mekanik ev içi tesisatlarınızdan çözüm üretebilen, • Farklı ürün seçenekleriyle size tercih yapma fırsatı verebilen, • Bahçenizin ilerideki ihtiyaçlarına bağlı olarak plan yapabilen, • İlk seferde sisteminizi doğru dizayn edip uygulayabilen, • Projelendirmesini iyi planlayıp sizi yüksek su faturalarıyla karşılaştırmayan, • Sorunlarınızla sizi baş başa bırakmamak için Teknik servis yeterliliği olan, • Uygulama sonrasına güvenilirliği olup garanti belgeleri olan firma özelliği olmalıdır.

#DAMLAMA SULAMA #PEYZAJ SULAMA #YAĞMURLAMA SULAMA #FİLTRASYON SİSTEMLERİ #TARIMSAL VE PEYZAJ SULAMA SİSTEMLERİ


Benzer Firmalar