Anasayfa » İzolasyon » İnşaat sanayi » İZMİR İzolasyon » adanir insaat onarim

adanir insaat onarim


65/18 sk no:12/A uckuyular/izmir

Telefon1: 02322789306

Telefon2: 05549485616

Fax: 02322789306

Web: www.adanirinsaat

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1992
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:3 | Memur:1 | İşçi:11
Dış Ülkelerle Bağlantıları:yok

ADANIR İNSAAT ONARIM :

ADANIR IZOLASYON YALITIM İNŞAAT ONARIM: 1991 yılında kurulmuş olup,kaba insaat`an temelden yetiştirilmiş her türlü İNSAAT YAPIMI İLE çalışmalarına devam etmektir diş cephe montalama boya ve saten alcı kartonpiyer Şap fayanas seramik kara sıva ve hazır sıva ısı, su ve ses yalıtımı uygulamaları alanında faaliyet göstermektedir.

Öncelik olarak “ DOĞRU DETAY, KALİTELİ MALZEME, NİTELİKLİ İŞÇİLİK” felsefesini ön planda tutan firmamız, eğitimli personel çalıştırma, memnun müşteriler yaratma ve rakipsiz hizmetler sunma yolunda, ısı, su ve ses yalıtımı konusunda piyasaya sürülen yeni ürünleri sürekli olarak takip etmekte ve tüm bu yeni ürünlerin uygulamalarında sektöründeki diğer rakiplerine öncülük etmektedir.
Bu nedenle TSE ve ISO gibi Kalite Sertifikaları olmayan hiçbir malzeme kullanmamakta ve her uygulamasının ardından Hizmet Formu ve Müşteri Memnuniyet Formuyla daha da ileri gidebilmenin ve gelişimin yollarını aramaktadır. Şüphesiz bu, firmamızın gelişime verdiği önemin bir sonucu olarak ortaya çıkmaktadır.
Yapılarınızdaki sorunlar, uzman elemanlarımız tarafından yerinde tespit edilerek, alternatif çalışmalarımızı müşterilerimizle paylaşarak, müşterilerimizin çıkarlarını her zaman ön planda tutmaktayız.

Uygulamalarında Doğal Afet ve Dış Darbeler dışında 5 ( beş ) yıl İşçilik Garantisi veren ADANIR, her tür yapının kendine özgü ihtiyaçları olduğunun bilincindedir ve bu nedenle sanayi tesislerine, fabrikalara, özel binalara ve otellere özgü izolasyon ihtiyaçları doğrultusunda yerinde ücretsiz fiyat tespiti yapmaktadır.
Güven ortamının giderek daha saydam hale geldiği şu günlerde, bizimle çalışmanın ayrıcalığını yaşamak için, izolasyon uygulamaları konusunda her türlü yeniliğe açık olan firmamız ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi edinmek için lütfen bizimle irtibata geçiniz. Çünkü koşulsuz müşteri memnuniyeti garanti eden firmamız, bir hizmet alışverişinden çok, yıllar sürecek bir dostluğu hedeflemektedir
Gelin ve siz de ayrıcalıklı izolasyon hizmetinin tadına varın. Her zaman dediğimiz gibi :
GÜVEN,İTİMAT.DOĞRU DETAY,KALİTELİ MALZEME,NİTELİKLİ İŞÇİLİK


Ürün ve Hizmetler

izolasyon, çatı, ic, dis, cephe, uygulamaları

#izolasyon, çati #dis, cephe #ic, cephe # #


Benzer Firmalar