Anasayfa » Güzellik salonları ve kuaförler » Muhtelif mal ve hizmetler » İSTANBUL Güzellik salonları ve kuaförler » nt güzellik salonu kuaför solarium kryolan satış mağazası

nt güzellik salonu kuaför solarium kryolan satış mağazası


batı mahallesi vişne sokak no:45/8 pendik

Telefon1: 0216 3540179

Telefon2: 0216 491 17 27

Fax: 0216 491 17 33

Web: www.ntkuafor.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1991
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:




NT Kozmetik Estetik ve Güzellik Merkezi Tic. Ltd. Şti. 1991 yılında NT Kuaför olarak Nuray ve Tarık tarafından Pendik'te kurulmuştur. NT, 1991 yılından bu güne eğitimli kadrosu, güçlü altyapısı ile sinerjisini ve dinaminizimini, müşterilerinden aldığı enerji ile birleştirerek bu gününü oluşturmuştur.

60 yılı aşkın deneyimiyle tiyatro, sinema, televizyon, fotoğraf, video ve özel efektlerde kozmetik uzmanları ve makyaj sanatçıları tarafından en çok tercih edilen dünya lideri KRYOLAN Profesyonel Makyaj Ürünleri artık Pendik'te NT Kozmetik Kryolan Shop bölge halkının hizmetinde...

Üstün Ergoline Teknolojisi, eşit bronzlaşma sağlayan en güvenli filitre donanımı, klimatronik ve hijyenik ortam, müzik yayını, aromatik kokulu ambians, dünyada ilk kez solaryumda TV keyfi Ergoline Multivision NT Solarium Merkezinde...

NT Güzellik Salonu; başta müşteri memnuniyeti olmak üzere kişiye özel hizmet ve tasarım uygulamaları ile, kullanılan ürünlerin kalitesi, eğitimli personel, hijyenik ortam ve salonlarının dekorasyonu dahil yakaladığı kalite standartlarını korumayı ve daha yukarılara çıkrmayı vazgecilemeyecek bir ilke olarak belirlemiştir.
NT'de makyaj hizmetleri; 60 yılı aşkın deneyimiyle tiyatro, sinema, televizyon, fotoğraf, video ve özel efektlerde kozmetik uzmanları ve makyaj sanatçıları tarafından en çok tercih edilen dünya lideri KRYOLAN Profesyonel Makyaj Ürünleri ile verilmektedir. NT Kozmetik aynı zamanda Kryolan Profesyonel Kozmetik ürünleri İstanbul Anadolu Yakası Bölge Satış Bayisidir.

1945 yılından bugüne dek profesyonel makyajda lider konumunu sürdürmüş olan KRYOLAN, profesyonel makyaj sanatçılarının, tiyatro, sinema, televizyon, fotoğraf, video, özel efekt ve güzellik alanında çalışan uzmanların yaşadıkları problemleri, beklentileri ve öncelikleri belirleme şansı elde etmiş ve çalışmalarını bu öngörüler ışığında sürdürmüştür. Profesyonel kesimin sorularına yanıt, problemlerine çözüm olan KRYOLAN bu nedenle uluslararası platformda tüm profesyonel makyaj uzmanlarının en çok tercih ettiği marka olmuştur.

Bugün dünyanın 70' den fazla ülkesinde makyaj sanatçıları, kozmetik uzmanları, tiyatro, sinema, TV, video ve efekt uzmanları tarafından tercih edilen KRYOLAN 750' den fazla renk yelpazesi ve tonlamaları ile 16.000' den fazla ürün üreterek makyaj ürünlerinde lider konumdadır. Berlin firma merkezinde en son teknoloji ile donatılmış ar-ge laboratuvarları ve profesyonel kimyagerlerden oluşan uzman ekibi ile cilde tamamen uyumlu ve kullanıldığı süre zarfında cilde bakım yapma özelliği bulunan ürünler ve özel hammaddeler geliştiren KRYOLAN kendi kulvarında dünyada bir çok ilk' e imza atarak sektörün gelişimine büyük katkı sağlamıştır.

NT Kuafor Ve Güzellik Salonu olarak verdiğimiz bütün hizmetlerde olduğu gibi profesyonel makyaj hizmetimizde de alanının en iyisi Kryolan Profesyonel Makyaj Ürünlerini kullanıyor ve hizmetinize sunuyoruz.

NT Kozmetik Pendik Kryolan Satış Mağazası
Ankara Cad. Mevlütbey Sitesi No :70/1
Pendik


Ürün ve Hizmetler

Kaş ve kirpiğinizi boyuyoruz- Kirpik permanızı yapıyoruz- Kalıcı makyajınızı yapıyoruz- Kirpik ekliyoruz- Protez tırnak yapıyoruz- Boncuklu ve keratinli saç kaynağı yapıyoruz

#kryolan profesyonel makyaj #gelin saçı #pendikte solarium #kuaför #güzellik salonu


Benzer Firmalar