Anasayfa » Metal ve Yan Sanayi » İSTANBUL Metal ve Yan Sanayi » BAŞAK MAKİNA OTOMASYON

BAŞAK MAKİNA OTOMASYON


ortim san.sitesi E/16 tepeören/tuzla

Telefon1: 216 304 00 70

Telefon2:

Fax: 216 304 00 71

Web: www.bmo.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Başak Makina Otomasyon, sektör ve branş gözetmeksizin fabrika otomasyonuna yönelik yarı otomasyon, tam otomasyon olarak komplike montaj makineleri, üretim bantları, PLC yazılımları, anahtar teslim sistemler. Problem teşkil eden veya üretimi kaliteyi etkileyecek etkenlere çözümler sunabilmek için kendi bünyesinde çalıştırdığı tüm ekibiyle tam destek vermektedir.


Başak Makina Otomasyon, otomasyon konusunda her geçen gün yeni adımlar atılmakta olan ülkemizde sorunlara kesin ve profesyonelce çözümler üretmektedir. Otomasyonda kullanılan ürünlerin güvenli, dayanıklı ve standartlara uygun olması gerekmektedir. Gerek ürün ve hizmetlerin gerekse üretim faktörlerinin alıcı ve satıcıların karşı karşıya olduğu rekabet ortamında yeni ürünleri müşterilerimize sunmak için sabırsızlanan ve her sunuşta heyecanlanan genç dinamik bir firmayız.


Başak Makina Otomasyon, sektöründeki gelişmeleri yakından takip eden uzman bir kadroya sahiptir. Firmaların üretim sistemlerini ve ihtiyaçlarını belirlemekle başlatılan projeler firmanın müşteri ağına eklenmesi aşamaları tamamlandıktan sonra hizmetlerimizin aralıksız sağlanması için gerekli işlemlerin yapılması ile sonlandırılır.


Ürün ve Hizmetler

konveyör , makina, otomasyon, otomasyon uygulamaları, konveyör sistemleri, makina imalatı, yedek parça imalatı,

#konveyör makina #otomasyon bakım #imalat yazılım #montaj revizyon #tasarım


Benzer Firmalar