keçiören nakliyat


senlık mah beyler sok 3/a

Telefon1: 0312 356 75 34

Telefon2: 0312 361 52 56

Fax: 0312 361 52 56

Web: ankaranakliyatankara.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


Evden eve nakliyat zor ve profesyonellik gerektiren bir iştir. Yetiştirilmiş eleman kadrosu, kapalı kasa araçlar, sigortalı taşımacılık, özenle seçilmiş paketleme malzemeleri, ücretsiz expertiz hizmeti, eşyalarınızın demontaj ve montaj işlemleri, tam zamanlı çalışma ve müşteri, memnuniyetini en ön planda tutmak gibi bir çok birikime sahibiz. Biliyoruz ki işinizi en güzel şekilde yerine getirecek firma biziz. Uzman kadromuz ve egitimini almış personellerimiz ile evden eve nakliyat, büro - ofis taşımacılığı, kurumsal nakliyat hizmeti sunmaktayız.

Hizmetlerimizin temel felsefesi müşteri memnuniyetine dayanıyor olması bize kısa süre içinde para kazandırmadığını ama kesinlikle paradan daha değerli olan


Ürün ve Hizmetler

EVDEN EVE NAKLİYAT

Bize başvurduğunuz andan itibaren , KentTransNakliyat olarak sizinle birlikte kararlaştır - dığımız randevu gününde, eksperlerimiz evinize gelerek, gerekli olan incelemelerini yaparlar.
Ekspertiz hizmetinin amacı taşıma fiyatını netleştirmek , sahip olmuş olduğunuz eşyaların kaç araç ile taşınabileceğini tespit etmek, kaç kişilik kadronun taşınma işlemi için yeterli olabileceğini bulmak ve evden eve taşınma işlemi için ne kadarlık bir sigortaya ihtiyaç duyulduğunu tespit etmektir.
Ekspertiz hizmeti ücretsiz olarak firmamız tarafından karşılanır.
Eğer karşılıklı anlaşma olması durumunda taşınma işlemi için bir sözleşme hazırlanarak imzalanır.
Evden eve nakliyat hizmeti için bundan sonraki aşamalarda ise taşınmaya karar verilen gün eğer eşyalarınızın sayısı fazla ise bir gün önceden değilse taşınmanın olacağı gün ambalajlama ve paketleme elemanlarımız gelerek eşyalarınızın paketleme ve ambalajlama işlemlerini yaparlar.
Ambalaj malzemesi olarak

#keçiören #nakliyat #evden eve #nakliyat #ankara


Benzer Firmalar