ANADOLU SULAMA SİSTEMLERİ


Atatürk bulvarı Kardeşler Apt.Çalıca FETHİYE

Telefon1: 252-6465810

Telefon2: 0532-5531962

Fax: 252-6465810

Web: www.anadolusulama.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2002
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2002 yılında kurulan Anadolu Sulama Sistemleri Peyzaj ve Tarımsal Sulama Sistemleri alanında faaliyet gösteren bir firma olup,sektör de çalışmalarına devam etmektedir.

Kuruluşumuzdan bugüne kadar firmamız , Sulama konusunda Teknolojiyi yakından takip eden, sulama sistemleri konusunda uzman kadrosu ile profesyonel çalışmaları sonucu 2002 yılından bu yana Peyzaj ve Tarla sulama sistemlerinde çok önemli adımlar atmıştır.

Peyzaj ve Tarımsal Sulama Sistemleri konusunda ulusal ve uluslar arası alanda marka olmuş firmalarla ortak çalışma ve projeler yürütmektedir.

Bölgede sulama alanında adeta bir okul olan ANADOLU SULAMA her müşterisini velinimet görüp o penceren yaklaşmaktadır.İşyerimize uğrayan her kişi sulama ile ilgili geniş bir şekilde bilgilendirilmekte, müşterisinin isteğini yabana atmayan onlara değer veren bir yaklaşım sergilemektedir.Üretici ciddi firmaların tercih ettiği bir şirket olup bölgede sulama alanında MARKA olmuş bir işletmedir.Bunun sonucunda;
- Genç, Dinamik, Dürüst ve Hızlı olmanın avantajını tecrübeye dönüştürdük.

- Müşterilerimize önem verdik ve onlara da kazandırdık.

Bölgede yaptığı işe garanti veren ilk firma olduk.

Bugün işyerimizde 582 çeşit ürünle hizmetimize devam ediyoruz. Fethiye,Dalaman,Ortaca,Dalyan,Köyceğiz,Muğla,Kaş,Göcek te gerçekleştirdiğimiz projelerle hissettiğimiz heyecanı, hizmet aşkını ve ilkelerimizi aynen muhafaza ederek yolumuza devam ediyoruz.

Sizlerden aldığımız şevkle, güçle yarınlara güvenle yürüyoruz.


Ürün ve Hizmetler

damlama, sulama, peyzaj, tarla, drenaj, bahçe, yağmurlama, fethiye, tarımsal, ziraat

# # # # #


Benzer Firmalar