Anasayfa » Elektronik » Bilgisayar, Yazılım ve İnternet Teknolojileri » İZMİR Elektronik » ATA KALİBRASYON SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. EGE BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ

ATA KALİBRASYON SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. EGE BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ


1345 Sok. No:2-I Teknik Malzeme İş Merkezi Yenişehir/İZMİR

Telefon1: 0232 469 00 24

Telefon2: 0232 458 25 91

Fax: 0232 469 00 25

Web: www.atakalibrasyon.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Ata Kalibrasyon San. ve Tic. Ltd. Şti., izlenebilir kalibrasyon faaliyetleri, kalibrasyon sistem danışmanlığı, cihaz - kalibratör satışı ve kalibrasyon uzmanlık eğitimleri konularında sanayinin farklı alanlarındaki kuruluşlara ve sağlık sektöründeki firmalara uzun yıllar verilen başarılı hizmetlerin oluşturduğu tecrübe, güven ve bilgi birikiminin rehberliğinde 31.12.2003 tarihinde kurulmuştur.

Boyutsal, basınç, terazi, sıcaklık, medikal ve ihtiyaca yönelik diğer kalibrasyon hizmetlerinin yanısıra saha çalışmaları ile de firmaların ihtiyaç duyduğu alanlarda ulusal / uluslararası standartlarda izlenebilir kalibrasyon hizmetleri ile müşteri beklentilerine cevap vermeyi amaçlayan laboratuarımız; cam malzeme, hız-devir-metraj, nemölçer kalibrasyonları ve bir dizi diğer alanlarda da izlenebilir kalibrasyon hizmetleri vermektedir. Kalibrasyon hizmetlerimizi sektörel olarak sınıflandırmak gerekirse özetle; gıda, tekstil, plastik, sağlık, demir-çelik, madeni yağlar ve kimyevi maddeler, boya sektörleri diyebiliriz. Ayrıca kalibrasyon sistem danışmanlığı ve firmalar bünyesinde oluşturulacak kalibrasyon laboratuarlarının kurulması için destek ve danışmanlık hizmetleri, cihaz - kalibratör üretimi ve satış - pazarlaması da faaliyetlerimiz kapsamındadır.


Ürün ve Hizmetler

Kalibrasyon, izmir kalibrasyon

# # # # #


Benzer Firmalar