MUSAÇOĞLU Tente & Branda


287/3sk. No:1 Fırat Mah. BUCA/İZMİR

Telefon1: 05395503372

Telefon2:

Fax: (0232)2752887

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


Firmamız; hem fonksiyonel hem de estetik açıdan geliştirilmiş, güneşten optimum düzeyde koruma ve istifade sağlayan entegre tente sistemleri üretmektedir. Sizlere tüm mekanlarda kullanabilecek ve ihtiyaçlarınıza cevap verecek ürünleri; ithalatçı, imalatçı ve uygulamacı kimliğiyle uygun çözümler üreterek sunmaktadır.



Firmemızın kullandığı markalar uluslar arası standartlarda yüksek performanslı, güvenilir ve dayanıklılığını ispatlamış markalardır.; NF, VDE, TUV, OVE, Demko-Nemko-Semko SRTCI, Seti(FI), SEV, CEBEC, Kema, IMQ, SYIS, ISO9001... gibi kuruluşlardan ürünlerin uluslar arası standartlarda olduğuna dair sertifikalar almıştır. Bu tarafınız için ayrıca bir güvence garantisi demektir.



Binlerce yıldır olduğu gibi bu günde insanoğlu kendisine, güneşin sonucu olan aşırı sıcaktan korunmak ve dış görünümü kapatarak iç mekanda konforlu ve güvenli bir ortam çevre oluşturmaya çalışmaktadır. Firmamızın sunduğu çözümlerle, yapabileceklerimiz hayal gücünüzle sınırlıdır.


Ürün ve Hizmetler

Mafsallı Tente-Körüklü Tente-Kış Bahçesi-Şantiye Çadırı-Kamelya-Sigara Odası-Şemsiye ve branda olarak aklınıza gelebilecek herşey

#tente izmir #branda izmir #Çadır izmir #Kış bahçesi izmir #Kamelya


Benzer Firmalar