AGM Makine


Nilüfer Tic. Mrk. 69.Sok No:31

Telefon1: 2244417235

Telefon2:

Fax: 2244417235

Web: www.agmmakine.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Kirlenmiş atık tinerinizi (aseton vb. solvent ürünleriniz) tekrar ilk haline dönüştürerek tekrar tekrar kullanabilirsiniz. Tiner arıtma makinası sayesinde tehlikeli atık bertaraf derdinden kurtulup aynı zamanda tiner sarfiyatınız %90 azalacağından işletmenizde büyük tasarrufa gitmiş olacaksınız.


Ürün ve Hizmetler


AR60 60Lt Arıtma Makinası
SOLVENT GERİ DÖNÜŞÜM MAKİNASI Temizlik ve yıkamada kullandığınız Kirlenmiş tinerlerinizi atmayın. Hem kendi bütçenize hem yurt ekonomisine katkıda bulunun. Solvent arıtma makinası ile kullandığınız kirli yağlı boyalı tinerlerinizi arıtarak tekrar yeni haline dönüştürebilirsiniz. Yapmanız gereken sadece kirli tineri Arıtma kazanına doldurun ve makinayı çalıştırın. Yaklaşık 4 saat sonra tüm tineri ilk halinde geri alın. Tiner sarfiyatınız %80 azalsın. Makinamızın kullanımı gayet kolay ve bas
Kullanılan tineri tekrar temiz haline dönüştürmek çok kolay ve masrafsız olduğu için çalışan eleman için rahatlık ve yapılan temizliğin daha kaliteli olması sağlanacaktır. çünki temizlik için kullanacağı tinerde az kullanması için bir sınırlama olmayacak. Çünki nekadar tiner kullanırsa kullansın Arıtma makinası ile tineri yine geri alacak. 60Lt.-200Lt.-500Lt.-2000Lt. Kapasitelerinde makinalarımız mevcuttur. İşletmenizin ihtiyacına göre bir model seçerek tiner sarfiyatınızı %90 Azaltabilirsiniz. Kulanım sarfiyatınıza göre 2 ayda kendini amorti etmektedir.

#tiner,solvent #arıtma,destilasyon #tiner arıtma #geri dönüşüm #atık tiner


Benzer Firmalar