OGEM EĞİTİM


çamlık cad. yayla apt. No:6 D:6

Telefon1: 02124417209

Telefon2:

Fax:

Web: www.ozelgelecegimegitim.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

EĞİTİM ANLAYIŞIMIZ

Her yıl, üniversiteye başvuran 9 adaydan ancak 1 tanesi tercih ettiği bir bölüme yerleştirilebiliyor.

Fen Liselilerin % 90`ı, Anadolu Liselilerin % 70`i, Meslek Liseli ve Düz Liselilerin ise % 25 i dört yıllık okullan kazanabiliyor. Üstelik bu öğrencilerin hepsi de özel dershanelerde üniversite hazırlık kurslarından geçiyor.

Fen Lisesi, Anadolu Lisesi ya da iyi bir kolej öğrencisi olmak ÖSS`de bu kadar önemli olduğuna göre elinizden geleni yaparak çocuğunuzun bir Fen ya da Anadolu lisesine girmesini sağlamalısınız. Bunun yolu da hazırlık kurslarına 5., 6., veya 7. sınıftan başlamak.

İyi bir gelecek ancak iyi bir eğitimle elde edileceğine göre çocuğunuzun eğitim öğretim mücadelesinde ona en doğru seçeneği göstermeniz sizin de çocuğunuzun da zaman kaybetmesini önler.

Eğitim anlayışı, bilgi birikimi, deneyimli öğretim kadrosu, yönetimi, zengin içerikli aşamalandırılmış testleri, yıl boyunca tekrarlanan konu tarama, düzey belirleme, gerçeğiyle özdeş deneme sınavları ve öğrenciye olduğu kadar aileye karşı da sorumluluk duyan gerçek bir rehberlik anlayışıyla güçlenerek başarıda en ileriyi hedefiyoruz.

M. Kemal Atatürk`ün bir kaç cümlesiyle nokta koyalım:

`Bilinç; daima ileriye ve yeniliğe götüren, geri dönüş kabul etmez bir özellik olduğuna göre, Türkiye Cumhuriyeti halkı, ileriye ve yeniliğe uzun adımlarla yürümekte devam edecektir; bilince bir hastalık bulaşmadıkça geri gitmek veya durmak hatıra bile gelemez. (1925) M. Kemal Atatürk


ÖGEM MİSYONU: Eğitimde fırsat eşitliği sağlayarak yaşam boyu öğrenen, çağdaş, özgüvene sahip, topluma karşı sorumlu liderlik vasfı taşıyacak bireyler yetiştirmek.

Türkiye Cumhuriyeti`nin kuruluş ve varlığının önemini ve değerini kavrayan, öğrenme yollarını keşfeden; bilgiden yeni bilgiler üretebilen, çağın yenilikleriyle, sahip olduklarının sentezini yapabilen, İngilizce ile birlikte en az bir yabancı dili doğru ve etkin bir şekilde kullanabilen, kendini tanıyan ve ifade edebilen, başkalarına saygılı,sorumluluk bilinci gelişmiş, dikkatli, duyarlı ve düşünceli, doğayı tanıyan, doğaya karşı her zaman saygılı olan, kendi sağlığına ve bedenine gereken önemi veren kendisi ile barışık, öz saygısı gelişmiş, kendini geliştirme isteğiyle dolu, sosyal sorumluluk bilincine sahip, bir nesil yetiştirmek….

ÖGEM VİZYONU: Sözü edilen bireyleri yetiştiren; Türkiye ve dünyanın en saygın ve en iyi eğitim kurumları arasında olmak.

Öğrencilerimizi bilgi çağına uyum sağlayarak, çağdaş teknolojiyi izlemenin yanı sıra teknoloji üretme azmiyle donatmak, eğitimde bir dünya markası haline gelmektir.


ÖGEM İLKELERİ:
Atatürk ilkelerine bağlıyız.
İnsanlara ve çevremize saygılıyız.
Yenilikçiyiz, çağdaş gelişmeleri eğitimin her aşamasında uygularız.
Sorumluluk alır, insiyatif kullanırız.
Sorgular ve düşüncelerimizi özgür olarak ifade ederiz.
Demokratik, dürüst, güvenilir ve adiliz.
Etik değerlere önem verir, hayata geçiririz.
Toplumsal yaşam kurallarını bilir ve uygular


Ürün ve Hizmetler

Özel Ders
Eğitim Merkezi
Sınavlara Hazırlık

#eğitim , özel #etüt , etüd #özel ders #sbs hazırlık #bahçelievler


Benzer Firmalar