Gençer Alüminyum Profil Sanayi ve Ticaret A.Ş.


Osmangazi Mahallesi Sanayi Caddesi No:21 Darıca/Gebze

Telefon1: 0262-654-1313

Telefon2:

Fax: 0262-653-4253

Web: www.gencer.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1988
Çalışan Sayısı:150 (Yönetici:5 | Memur:30 | İşçi:120
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Türkiye

Gençer Alüminyum 1988 yılında Gebze’de üretime başlamıştır. Kuruluşunun ilk yıllarından itibaren, müşterilerinin taleplerine en esnek şekilde cevap verebilmek için, geniş ve uzman bir kadro ile çalışmayı tercih etmiş ve günden güne büyüyerek üretim kapasitesini arttırmıştır. Know-how ve ürün çesitliliğini ön plana çıkararak kamu kuruluşları ve özel kuruluşlar nezdinde büyük kabul gören özgün Gençer Sistemleri’ni yaratan ve ürünlerini Endüstriyel Tasarım Tescil Belgeleri ile korumaya alan Gençer Alüminyum, yenilikçi anlayışı sayesinde sektöre hızla yön veren bir kuruluş olmuştur.

Gençer Alüminyum’un stratejisi pazara düzenli olarak hep daha yeni ürünler sunmak ve eski sistemlerini yenilemek olmuştur. Sektörde firmaya bugünkü prestijli yerini kazandıran asıl unsur, kendi tasarımı olan tescilli kapı, pencere, sürme ve cephe sistemleridir. Logikal yazılımını kullanarak projelendirme konusunda da hizmet verebilen ar-ge departmanı, bu yazılımı kullanan müşterileri için veritabanını sürekli günceller.

İhracatını da yapmakta olduğu ekstrüzyon profilleri, başta inşaat olmak üzere; mimarlik, otomotiv, makina, dekorasyon, havalandırma sektörleri olmak üzere çok çeşitli alanlarda kullanılmaktadır.

Bugün Gençer, müşterilerinin özel isteklerini karşılamadaki esnekliğinden kaynaklanan sadık bir müşteri portföyüne sahiptir. Kendi kalıp üretim ve ısıl işlem tesisine ve teknik çizim departmanına sahip olan Gençer, müşterilerinin teknik çizimleri doğrultusunda 3 haftadan kısa bir sürede özel kalıp isteklerini de yerine getirebilmektedir. Bugün Gençer’in 2500’ün üzerinde ekstrüzyon kalıbı bulunmaktadır.



17,500 m²’lik alan üzerinde 10.000 m² kapalı alanda kurulu olan Gençer Alüminyum’un aylık üretimi yaklaşık 1000 tondur. Üretimde 2 adet ekstrüzyon tesisinin (1650 MT ve 2400 MT) yanı sıra homojenize biyet döküm, kalıp tasarım ve imalat, elektrostatik toz boya, eloksal, ahşap desen kaplama ve aksesuar tesisi ile Türkiye’nin sayılı tam entegre alüminyum ekstrüzyon ve yüzey işlem tesislerinden bir tanesidir.

Gençer’i rakiplerinden ayıran en önemli unsur, yüzey işlem olanaklarının çeşitliliği ve kalitesidir. Her çeşit ham, eloktrostatik toz boyalı, eloksal ve ahşap görünümlü profil, gerekirse müşterilerinin renk numuneleri doğrultusunda istenen özelliklerde üretilebilir. Eloksal tesisinin ve üretiminin kalitesini belgeleyen Qualanod ve elektrostatik toz boya tesisinin ve üretiminin kalitesini belgeleyen Qualicoat belgeleri Gençer’in üretimdeki standartlarını belirler.


“CE Fabrika Kontrol Belgesi” ile Gençer Alüminyum`un üretmiş olduğu profillerin izlenebilirliği garanti altındadır. Siparişin alındığı andan itibaren satış, planlama ve tüm üretim birimlerinde, Gençer için özel tasarlanmış yazılım kullanılır. Böylece profillerin gördükleri tüm işlemler hammadde analizleri de dahil olmak üzere kayıt altına alınır.

Karşılıklı kazanımın peşinde olan Gençer müşterilerin


Ürün ve Hizmetler

Pencere - Kapı Sistemleri
Sürme Sistemleri
Cephe Sistemleri
Standart Profiller
Tematik Diğer Profiller

Hizmetler:
Eloksal, Toz Boya, Ahşap Desen Kaplama

#alüminyum #gençer alüminyum #euro comfort #eurocomfort #alüminyum cephe


Benzer Firmalar