akademi güvenlik tic.ltd.şti


1371 sok no:2 d:Z-07 çankaya

Telefon1: 232 441 08 40

Telefon2: 232 441 08 40

Fax: 232 441 08 40

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

AKADEMİ PEYZAJ GÜVENLİK SİSTEMLERİ TİC.LTD.ŞTİ.
-Akademi Güvenlik Sistemleri 2000 yılında İZMİR’de faaliterine başlamış olup, ofisinde hizmet veren firmamız konusunda uzman kodrosu olan, ithalatçı bir güvenlik firmasıdır. -Bizim görevimiz siz müşterilerimize en iyi, en kaliteli malları en uygun fiyatlara sağlamaktır. -Akademi Güvenlik Sistemleri’nin tek amacı siz değerli müşterilerimizin teleplerini kaliteli ürünlerimizle sağlamak ve satıştan sonra sorun yaşatmamaktır.Bu şekilde Müşteri Memnuniyetini sağlamaktır. -Hedefimiz müşterilerimize sunduğumuz uygun fiyat ve kaliteli ürünlerle sektör içindeki yenilikçi ve lider firma özelliğimizi en üst noktaya ulaştırmaktır. -Kurulduğumuz günden itibaren hızlı bir gelişme gösteren Akademi Güvenlik Sistemleri, kalite ve hizmet anlayışı sayesinde kısa sürede müşterilerinin güvenini kazanmış ve kendi sektöründe lider firmalar arasına girmiştir. Türkiye’nin belli başlı özel veya kamu kuruluşlarına hizmet veren, sektöründe kalitesini, güvenini kanıtlamış, memnun müşterileri, referansları ve ”Müşteri Bizim İş Ortağımızdır” ilkesi ile sizlere hizmet vermektir
-FARKIMIZ
-İleri teknoloji ve bilgi birikimi;
-Sektörün önde gelen firmalarından biri;
-Esneklik ve hızlı hareket edebilme kabileyeti;
-Dürüst çalışma anlayışı;
-Çözüm yaklaşımı;
-Proje sonrası destek
-Bakım, servis konusunda uzman
-Belli başlı özel veya kamu kuruluşlarına hizmet veren, sektöründe kalitesini, güvenini kanıtlamış, memnun müşterileri ve referansları.
-Ekonomik krizler ve yaşam standartlarının düşmesine parelel olarak artış gösteren hırsızlık vakalarına karşı korunmanın en etkili yolu elektronik güvenlik sistemleridir.


Ürün ve Hizmetler


GECE GORUS KAMERASI
1/3 SONY CCD 15-20 GECE GORUS KAMERASI
Kamera sıstemleri, Alarm Sistemleri, haber alma merkezi, yangın kontrol sıstemlerı, Montajını Dahil, Satış öncesi ve sonrası Hizmet vermekteyız.

#232 441 08 40 # # # #


Benzer Firmalar