Healthy Family


Cevizlidere Cad 14. sok No:11/13 Balgat

Telefon1: 312-4738300

Telefon2:

Fax: 312-4738183

Web: www.healthyfamily.comtr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Healthy Family firması ABD`den ithal edilen anne adayları ve annelerin hem kendileri hem bebekleri için güvenle kullanabilecekleri Earth Mama Angel Baby organik ürünleri İçanadolu Bölge temsilcisidir. Ürünlerimiz uluslarası organik sertifikalarına sahip olup hiçbir kimyasal içerik içermememktedir, hamileler ve bebeklerin hassas cilt yapıları için hiçbir yan etki taşımamaktadır. Bu sebeple doktorlar tarafından güvenle önerilmektedir.
Firmamız aynı zamanda yine bitkisel içerikli Renuv Kozmetik ürünlerinin de İçAnadolu bayiisidir. Renuv markası özellikle ayak mantarı, iltihapları, koku problemleri gibi sıkıntıları üç gün içerisinde geçiren bitkisel ayak kremi ve Türkiye`de bir ilk olan su kullanmadan traş imkanı sağlayan Susuz Traş jeli ile öne çıkmaktadır.
Her türlü bilgi ve danışma için bize www.healthyfamily.com. tr web adresimizden ve 0312-4738300 numaralı telefonumuzdan ulaşabilirsiniz.



Ürün ve Hizmetler


EMZİREN ANNELER İÇİN EARTH MAMA ANGEL BABY GÖĞÜS UCU KREMİ
Emziren anneler içi %100 Doğal lanolinsiz Earth Mama Angel Baby Nipple Butter Organik Göğüs Ucu Kremi içeriğindeki organik zeytinyağı ve organik bitkilerin doğal onarıcı özelliği ile göğüs uçlarının çatlamasını engeller, nemlendirerek korur ve bebeklerde ve annelerde pamukçuk oluşmasına engel olur. Bu krem ayrıca A,E ve F vitaminlari yönünden zengin olan Shea ve Mango yağları içermektedir. Gizli parabenler, kimyasal koruyucular içermediğinden emzirmeden önce yıkama gerektirmez ve anne ve bebek
BEBEKLERİN HASSAS CİLDİ İÇİN EARTH MAMA ANGEL BABY ORGANİK PİŞİK KREMİ
İyileştirici özellikli organik zeytinyağı ve sarı kantaron yağı içeriğiyle pişiğe neden olan bakterilere karşı koruyucudur. A, E ve F vitaminleri yönünden zengin Shea yağı içermektedir. Bu krem aynı zamanda organik zeytinyağı, yoğun onarıcı etkisi olan organik aynısafa ve St John`s bitkisinin 100% natural bitki yağları ile zenginleştirilmiştir.Gizli parabenler, kimyasal koruyucular içermez ve bebeğinizin hassas cildini korumaya yardımcı olur. Bu inanılmaz krem aynı zamanda tüm aile bireyleri içi
EARTH MAMA ANGEL BABY ÇATLAK KREMİ İLE ÇATLAKLARA SON!
Earth Mama Body Butter Çatlak Kremi içeriğindeki Shea yağı ile cildinizin sıkılaşmasına, pürüzsüzleşmesine ve nemlenip beslenerek elastikiyetinin artmasına yardımcı olur. Yapay koruyucu maddeler ve kimyasallar içermediğinden anne adayları hamilelik boyunca ve hamilelik sonrasında güvenle kullanabilirler.
RENUV AYAK BAKIM KREMİ İLE AYAK MANTARI; İLTİHAPLANMALARI VE AYAK KOKUSUNA SON
Renuv ayak bakım kremi 3 GÜNDE AYAK KOKUSU, 10 GÜNDE TIRNAK MANTARINI GİDEREN bitkisel içerikli bir üründür. Ayağın gün boyu ihtiyaç duyduğu nemi sağlayarak, topuk çatlakları, terleme, koku, ayak mantarı ve kaşıntının giderilmesine yardımcı olur. Etil alkol içermez ve hiçbir yan etkisi yoktur
RENUV SUSUZ TRAŞ JELİ İLE SU KULLANMADAN TRAŞ OLUN!!
Renuv Susuz Traş Jeli, kampta, dağda, yolculukta ve suyun olmadığı her yerde suya ve köpüğe ihtiyaç duymadan traş olma imkanı sağlayan özel bir üründür. Bitkisel içeriğiyle aynı zamanda cildin beslenmesine ve nemlenmesine yardımcı olur. Aynı zamanda traş sonrası ciltte oluşan tahriş, yanma gibi sorunları ortadan kaldırır. Traş sonrasında da suyla yıkamaya, nemlendiriciye ve kolonyaya gerek duymamanızı sağlayn bu ürünü hiçbir yan etkisi olmadığı için güvenle kullanabilirsiniz.
HASSAS BEBEK CİLDİ İÇİN ANGEL BABY ORGANİK BEBEK CİLT BAKIM KREMİ
Angel Baby Bebek Losyonu hassas ve duyarlı bebek cildini nemlendirmek ve korumak için formüle edilmiştir. Hiçbir yapay içerik, yapay koruyucu ve kimyasal madde içermez.Hipoalerjeniktir, cilt hassasiyeti olan bebeklerde bile güvenle kullanılabilir.
BEBEKLER İÇİN ANGEL BABY ORGANİK SAÇ VE VÜCUT ŞAMPUANI
En hassas bebek cildi ve saçını güvenle temizleyecek şekilde formüle edilmiştir. İçeriğinde 100% saf ve doğal bileşenler bulunmaktadır, yapay koruyucular ve kimyasallar içermemektedir. Doğumdan itibaren bebeğinizde güvenle kullanabilirsiniz.
Organik anne bebek hamile bakım ürünleri, bitkisel doğal kozmetik, ayak bakım kremi, susuz traş jeli, çatlak kremi, pişik kremi, göğüs ucu kremi, emzirme destek ürünleri, yüzde yüz doğal, sertifikalı organik ürünler, cilt bakım kremleri, Earth Mama Angel Baby, Renuv, Nilera

#organik bebek #organik hamile #pişik kremi #göğus ucu #doğal kozmetik


Benzer Firmalar