Anasayfa » Caterıng hizmetleri » Gıda Sanayii » ANKARA Caterıng hizmetleri » Alfa Kurumsal Hizmetler A.ş

Alfa Kurumsal Hizmetler A.ş


Eskişehir Yolu Mustafa Kemal Mah. 2133.sok No:11/4 Lodumlu Çankaya

Telefon1: 0312 444 0615

Telefon2:

Fax: 0312 219 78 94

Web: www.alfakurumsal.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ALFA KURUMSAL HİZMETLER A.Ş. Tüm Türkiye çapında personel yemek ihtiyacını karşılamak üzere, üye kuruluşlar aracılığı ile toplu yemek sistemi ile hizmet vermektedir.





VİZYONUMUZ



Alfa Kurumsal olarak; müşteri ve personel memnuniyetini sağlayan ve ön planda tutan bu ilkeleri temel kabul eden, ulusal ve uluslararası standartlara uyarak, müşteri ve üyelerimizin iş ihtiyaçlarına birebir kurumsal çözümler sunarak iş ve yaşam kalitesini yükseltmektir.



MİSYONUMUZ..



Alfa Kurumsal olarak; Türkiye’nin en iyi kurumsal çözümler üreten hizmet şirketi olmak.



POLİTİKAMIZ

Yiyecek içecek sektöründe gıda üretiminin her aşaması için Türk Gıda Kodeksi ve Türk Gıda Mevzuatı şartlarına uygun, her zaman en yüksek etik ve profosyonel standartları hedeflemek, kalite ve hijyen koşullarını sürekli olarak gözden geçirerek koşulsuz müşteri memnuniyeti sağlamak.



YERİNDE YEMEK HİZMETLERİ



Yerinde Yemek Hizmetleri Müşteri ve Alfa Kurumsal Hizmetler A.Ş. arasında oluşturulan yerinde üretim projesine sadık kalarak, tüm ekip ve ekipman, menü planlaması ve uzman kadroyu kurarak belirtilen hizmet sürecinde toplu yemek üretim için gereken tüm altyapı sağlanır; sorunsuz ve kalitesi belgelenmiş personel yemek üretimi yapılır.



TAŞIMA YEMEK HİZMETLERİ



Her proje için atanmış proje yöneticisinin denetiminde, hizmet verilecek noktalar için gereken tüm yatırımdan sonra segmente uygun üye kuruluşun ana mutfağında üretilen personel yemeği müşteriye sorunsuz olarak ulaştırılır.

Sunu sürecinde ve sonrasında oluşacak her türlü hizmet (temizlik, düzen, kontrol, lezzet) Alfa`nın yetkin personellerince denetlenir.



HAZIR YEMEK SİSTEMLERİ



Ülkemizde yaygın olmayan fakat tüm toplu yemek tüketimindeki sıkıntıları bertaraf eden, tek kullanımlık kaplarda uzun süreli saklanabilen hem yemek hem de yemek sonrası tatlı olarak hizmete sunduğumuz personel yemek ihtiyacına profesyonel çözümler üretir.



NETWORK HİZMETLERİ



ALFA KURUMSAL, Ülke çapına yayılmış tüm illerde şubeleri ve bayileri olan kurumsal firmaların tek bir bağlantı ile tüm çalışanlarına oluşturmuş olduğu network ağı ile personel yemek hizmeti sunar

.



KALİTE VE OPERASYON



Yemeklerimiz yetkin Gıda Mühendisi kontrolünde Üye Catering tesislerinde üretilip, ilgili birimlere düzenli bir şekilde ulaştırılır.



Yemeklerin nakli esnasında bakteri üremesini önlemek için, Thermo-Box’lar kullanılır.



Yemeklerin sunumu ve sonrası hizmetleri ( bulaşıkların yıkanması, yemekhanenin temizliği ve bir sonraki güne hazırlanması) firmamız personeli tarafından yapılır.



Yemeklerin sunumunda kullanılacak ekipmanlar ihtiyaca göre (tabak, çatal, bıçak, Bean-Marie, masaüstü ekipmanları ve servis takımları ) firmamız tarafından karşıl


Ürün ve Hizmetler

Catering, toplu yemek, endüstriyel yemek, organizasyon, düğün, kına, nişan, davet, kokteyl, açılış, personel yemeği, hazır yemek, mesai yemeği, seçmli yemek, öğlen yemeği, taşıma yemek, yerinde üretim, fabrika yemeği

#catering #organizasyon #toplu yemek #düğün #açılış


Benzer Firmalar