Anasayfa » Kapı imalat ve satışı » Mobilya ve Dekorasyon » İZMİR Kapı imalat ve satışı » Mek Tel Alperen Mobilya İltş. Güv. S. Turz. İnş. San. Tic. Ltd. Şti.

Mek Tel Alperen Mobilya İltş. Güv. S. Turz. İnş. San. Tic. Ltd. Şti.


Sanayi Sitesi 29. Sokak No: 34 Ödemiş

Telefon1: 0 232 5455200

Telefon2: 0 532 2078364

Fax: 0 232 5456300

Web: www.alperenmobilya.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:5
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız 1978yılından beri piyasada ahşap doğrama , mobilya ve mutfak dolabı imalat ve uygulaması konusunda hizmet veren Alperen Mobilya ile 1994 yılından itibaren telefon santrali ve güvenlik sistemleri konusunda faaliyet gösteren Mek - Tel İletişim’in 2006 yılında birlikte yürüttükleri başarılı projelerin ardından , 2007 yılında şirketleşmesiyle kurulmuştur.

İş yeri , Konut, Ofis v.b. yaşamsal mekânların projelerini uygulama, yeniden projelendirme ve anahtar teslimi gibi hizmetleri veren, uygulayıcı bir firmayız. Deneyimli ve bilgili kadrolar ile gerek yenileme, gerekse kaba inşaat sonrası yapılacak tüm ince işleri itinayla üstlenmekteyiz. Proje takibi süresince taslak proje, uygulama projesi ve detay projelerini hazırlayarak üç boyutlu modellemeler yapıp ve bütün mimari projelerde mükemmelliği yakalamak için, müşterilerimizin zevki ve bakış acısından hareket etmekte, müşteri memnuniyetini esas almaktayız.

Ayrıca Ahşap / Metal Yangın ve Duman Kapıları alanında da hizmet vermekteyiz.

Tüm ürünlerimiz kullanıcı hataları dışında 2(iki) yıl garantilidir.


Vizyon
Sürekli olarak, Dünya ve Türkiye’deki her türlü gelişmeleri yakından takip ederek ve verimli çalışarak, kendimizi yenileyip geliştirmek ve farklılık oluşturmaktır.

Misyon
Firma olarak alanında en iyiyi ve bugünden geleceğe aktarabileceğimiz yüksek standartlara sahip ürünleri tasarlamak ve üretmektir. Her çalışmada elde ettiğimiz deneyimlerimizi bir sonraki çalışmaya yansıtarak devamlı öğrenebilmeyi; bunun sonucunda da devamlı gelişmeyi sağlayıp her zaman dinamik kalmak bizim en temel ilkemizdir.


Ürün ve Hizmetler

yangın kapısı, ahşap yangın kapısı, ahşap kapı, ahşap pencere, ahşap merdiven, pergüle, mutfak dolabı, ray dolap

#yangın kapısı #ahşap kapı #ahşap pencere #ahşap merdiven #mutfak dolabı


Benzer Firmalar