AVRUPA HALI YIKAMA


Emniyetevleri Mah. Renk Sok. No:11/B

Telefon1: 0212 269 41 84

Telefon2:

Fax:

Web: www.haliyikamaservisi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Profesyonel Hizmet Anlayışı, Kaliteli İşçilik, Ücretsiz Servisimizle sağlığınız için telefonun diğer ucundayız.
Avrupa Halı Yıkama Servisi 3 yıldır devletimize vergi ödeyen kurumsal yapısıyla, ticari şirket olmasından kaynaklanan güvenilirliğe sahiptir.


Geçmiş 3 yılda kazandığı deneyimler sayesinde otomatik makineleşmesini tamamlamış, sadece firmamız için üretilen bitkisel bazlı ürünler ithal edilmiş, kirli halı, toz alma, yıkama, sıkma, kurutma ve hazır halı alanları hijyen anlamında en üst noktaya getirilmiştir.


Halılarınızı temiz bir şekilde evinize serdiğinizde sizlere gülerek bakacağına garanti veriyoruz. Bu deneyim ve tecrübeden yararlanmanız dileğiyle.


Ürün ve Hizmetler

Makina Halısı YıkamaBütün Yörelere Ait El Dokuma, Yün Halı YıkamaUzakdoğu ve Çin Halısı YıkamaShaggy, Makarna, Tufted Halı Yıkamaipek Halı YıkamaAntika Halı YıkamaKilim, Battaniye, Yorgan YıkamaYerinde Koltuk YıkamaOverlokYerinde Halıflex YıkamaHalı TamiriBoya Alma ve Renk Düzeltim işlemleriHizmet Sunduğu Bölgeler:Zekeriyaköy, Sarıyer, Bahçeköy, Tarabya, Yeniköy, İstinye, Reşitpaşa, Maslak, Yeni Levent, 4. Levent, İç Levent, Arnavutköy, Beşiktaş, Mecidiyeköy, Şişli, Taksim, Sanayi Mahallesi, Seyrantepe, Emniyetevleri Mah, Çeliktepe, Gültepe, Alibeyköy, Kasımpaşa

# # # # #


Benzer Firmalar