DATABİLİŞİM CENTER


güvenevler mah. 1912 sok. 1/ 2 yenişehir mersin

Telefon1: 03243268170

Telefon2: 05553801266

Fax: 03243268170

Web: www.databilisimcenter.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:2
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

DATABİLİŞİM CENTER

Databilişim Center günümüz teknolojisini yakından takip etmek ve bilişim çağının genç, yaratıcı ve enerji dolu ekibi ile İnternet dünyasına, yenilikler ve güzellikler getirmek amacıyla 2007 yılında kurulmuştur. Halen, internet’in iş alanı olmaktan öte bir hobi veya moda olarak görüldüğü ülkemizde Databilişim Center olarak bizler; bu uzmanlık dalında, web merkezli uygulamalar başta olmak üzere çağın gerektirdiği her yeni teknolojiyi yakından izleyerek projelerimizle farklı olmak amacındayız.

Bu alanda bilgi ve birikimimiz ile sizlere en iyisini sunabilmek için çalışmalarımız aralıksız sürmektedir. Databilişim Center en son gelişmeler ışığında, güveni ve müşteri memnuniyetini ön plânda tutan bir hizmet anlayışına sahiptir. Profesyonel bir Web Tasarım Ekibi ile yurtiçinde birçok kişi ve kuruluşun web tasarım ve hosting ihtiyacını karşılamaktayız.

Görsel yönden güçlü tasarımlar yapan ekibimizin yanında bir de Web Uygulama ve Geliştirme Ekibi ile sitenizi mükemmel bir görünüme kavuşturuyoruz. Bir web sitesi hazırlamak sadece tasarımı tamamlayıp internette yayınlamakla biten bir çalışma gibi sanılsa da tasarımın yanında teknik desteğe de ihtiyaç duyan bir çalışmadır.Databilişim Center, Internet ve web hizmetlerini hem teknik hem de sanat yönünden değerlendirip gerçekleştiren özel web tasarım ve hosting firmasıdır.

Bilişim teknolojisini, altyapısını sürekli güncel tutarak kullanan Databilişim Center, müşterilerine “Hedefine ulaşan ve dünya standartlarında elektronik tanıtım ve pazarlama çözümlerini sunmak” ilkesini kalite anlayışı ile kabul etmiştir. İnternet hizmetleri ile Türkiye’de lider bir kuruluş olmayı hedefleyen firmamız bir çok kişi ve kuruluşun web sunumlarını danıştığı bir prestij kurumu haline gelmiştir.

Databilişim Center, müşterilerinin niteliğine önem,düşüncelerine yön verir. Vizyonumuz Doğru ve nitelikli projelerin altına imzamızı atarak, bizim ile tanışanları en iyisine ulaşmalarını hedeflemekteyiz

DATABİLİŞİM CENTER


Ürün ve Hizmetler


STANDART WEB SİTESİ PAKETİ
SİZLER İÇİN HAZIRLADIĞIMIZ WEB SİTESİ PAKETİNİ LÜTFEN İNCELEYİNİZ. Bu fiyata neler dahil? 1 adet domain 200 mb hosting 10 gb aylık trafik 200 adet e-mail hesabı İÇERİK Fotoğraf galerisi Anket Modülü Dosya paylaşımı Haber Modülü Duyuru Modülü Forum Sınırsız sayfa ekleme Sayfaya Yorum Ekleme Yazıya Yorum EKleme Blog Yönetimi Üyelik Reklam Modülü İntro (giriş sayfası) Ana sayfa Hakkımızda İletişim Formu Ziyaretçi Defteri
İnternet ile ilgili yapacağınız harcamaların bir gider değil, yatırım olduğunu düşünerek; amacımız kurumsal kimliğinizi müşterilerinize doğru yansıtacak, etkili bir tasarım eşliğinde elektronik dünyada yerinizi almanıza yardımcı olmaktır. Doğru tasarım ve programlama ile kurulmuş bir web sitesi, müşterileriniz ve firmanız arasında bir köprü kurmanızı sağlayacaktır.

Web sayfası internet ortamında duyurusunu yapmak istediğiniz konu hakkında bilgi sahibi olmak isteyen bir kiteleye en hızlı şekilde ulaşabilen, güncelliğini kolaylıkla koruyan medya ortamıdır.

Web sayfanız sayesinde firmanızın, ürünlerinizin ve hizmetlerinizin geniş ve ayrıntılı tanıtımını yapabilir, müşterilerinize, bayi ve dağıtım organizasyonlarınıza bilgi ulaştırabilirsiniz.

Biz ; firmanızın tanıtımını yapmanız , hedef kitlenize ulaşmanız , en önemlisi satış ve kazancınızı arttırmanız amacıyla değişik çözümler sunuyoruz.

WEB TASARIMI-DOMAİN KAYDI-HOSTİNG HİZMETİ-SİTE YEBİLEME REVİZYON-FİRMA TANITIM CDLERİ-GOOGLE ARAMA MOTORLARINA KAYIT
BİLGİSAYAR SATIŞ-DONANIM BAKIM ONARIM-İNTERNET AĞI HİZMTELERİ-PDKS-KARTLI GÇİŞ SİSTEMLERİ-ACCESS

#webtasarım web sitesi bilgisayar #domain kaydı hosting hizmeti #bakım onarım donanın #tanıtım cdsi logo tasarım #pdks kartlı geçiş accep puantaj


Benzer Firmalar