Gayret Teknoloji ve Yazılım Hizmetleri


Cumhuriyet mah. Nemlioğlu Cemal Sok. Yoloğlu İhanı No:3

Telefon1: 04623269660

Telefon2:

Fax: 04623269660

Web: www.gayretteknoloji.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:3
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız bilişim sektöründe geniş bilgi birikimi ile 13 yıldır hizmet vermektedir. Firmamız 2008 yılından önce tüzel kimliği ile hizmetini devam ettirirken gerçek kişi olarak 2008 den sonra devam etme kararı almıştır.

Çalışma alanlarımız; sektörde Yazılım alanında bölgemizdeki boşluğu doldurmak adına aldığımız bölge bayilikleri ve dağıtıcılıkların yanında donanım ürünleri satışı ve Kurumsal çözümlerdir.

Bölge bayisi olduğumuz AKINSOFT yazılım ürünlerinin 2001 yılından beridir Çözüm ortağıyız. Bu firmanın ürünlerini bölgemizde satışını yaparak ve eğitimlerini vererek çok yol katettik. Bayi yapımız ile güçlü çalışmalar gerçekleştirmekteyiz.

McAfee güvenlik çözümleri ve Antivirüs yazılım ürünleri konusunda ara toptancılığımız ve destek hizmetlerimiz güvenliğe ve bunun yasal kullanımına verdiğimiz önemi ortaya koymaktadır.

Toplu SMS çözümleri ile firmaların kurumsal iletişim ihtiyaçlarına cevap verecek yazılımsal çözümler de hizmetlerimiz arasında yer almaktadır.

Internet hizmetlerimiz ile çok daha geniş kitlelere hitap etmekte ve bu konuda Alan adı Tescili, Web alanı ve Tasarım hizmetleri ile müşterilerimizin kurumsal ihtiyaçlarına profesyonel çözümler sunarak bireysel müşterilerimizinde ihtiyaçlarını karşılamaktayız.


Ürün ve Hizmetler


Ekonomik Hosting Paketi
25 MB Web alanı, 2 Gbit Trafik, 5 adet mail, Linux Hosting, 1 MySQL, Cpanel
Yazılım
Akınsoft Bölge Bayiliği
McAfee Dağıtıcısı
Donanım
PC ve Notebook Satış
Sunucu Çözümleri
OEM Malzeme Satışı
Servis ve Hizmetler
Internet Hizmetleri
Domain ve Hosting Hizmetleri
Web Tasarım
Toplu SMS Gönderim Sistemleri
Teknik Servis ve Bakım Hizmetleri

#akınsoft yazılım #web internet #sms servis #mcafee antivirüs #hosting domain


Benzer Firmalar