Trabzon Dağıtım


Cumhuriyet mah. Nemlioğlu Cemal Sok. Yoloğlu İhanı No:3

Telefon1: 04623269660

Telefon2:

Fax: 04623269660

Web: www.trabzondagitim.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:3
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Gayret Teknoloji Yazılım, Reklam ve Internet Hizmetleri, internet servisleri sunarak Tasarım, Google Optimizasyon, Yazılım çözümleri ile bölgemizin lider firması haline gelmiştir. 2009 yılında reklam ve tanıtım işlerine başlayan firmamız Trabzon’da broşür dağıtım hizmeti de vermektedir. Amacımız internet hizmetinde ulaşmış olduğumuz zirveye reklam ve tanıtım hizmetinde de ulaşmaktır. Firmaların kampanyalarını ve açılışlarını verimli bir şekilde duyurmak ve firmaların satışlarını arttırmak hedefiyle trabzondagitim.com sitesini faaliyete geçirmiş bulunuyoruz. Hedefimiz en düşük maliyetli ve en verimli broşür tanıtım hizmetini gerçekleştirmektir.

İlkemiz para kazanmaktan önce, müşteri memnuniyetidir.

En etkili ve hedefine ulaşan ilan & reklam nasıl verilir, dağıtımı nerelere, hangi noktalara yapılmalıdır, ücretleri neye göre belirlenir gibi konuları profesyonel kadromuzla müşterilerimize objektif olarak aktarmak başlıca görevimizdir.

Ayrıca tasarım ve baskı konusunda müşterilerimize çözümlerde üretmekteyiz. Firmamız, tasarım ve dizgi çalışmalarının tamamını anlaşmalı olduğumuz ajansda hazırlanması ve basılması aşamalarında da devreye girerek müşterilerimize yardımcı olmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Broşür
Katalog
Dergi
Zarf, Davetiye vs. dağıtımları

#broşür dağıtım #zarf katalog #dergi baskı #kurye ajans #hizmet davetiye


Benzer Firmalar