jimmy jib imalat san


merkez

Telefon1: 0535 619 83 43

Telefon2: 0535 619 83 43

Fax: 0535 619 83 43

Web: site.mynet.com/mrtvas/film/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:53 (Yönetici:9 | Memur:23 | İşçi:30
Dış Ülkelerle Bağlantıları:var

TÜM MODELLERİMİZ FUL OTOMATİK.
3 METREDEN 13 METREYE KADAR KULLANIM OLANAĞI VERİYOR.
BU YENİ NESİL JİMY JİB MODELLERİMİZLE YAPIM ŞİRKETLERİ RAHAT EDECEK. 360° Pan ve tilt hareketi ile Jimmy Jib`in ayrılmaz bir parçası olan Remote Head
Hızlı ve kolay kurulum, yumuşak veya seri hareket seçenekleri, sağlam ve estetik yapısı , yedek parça ve bakım garantisi ile Sizlere sonsuz görüntü seçeneği sunar.


Ürün ve Hizmetler

Rahat ve kolay kullanım, operatörün hayal gücü ile sınırsız efekt ve hareket.
Vrabus Remote Head yerinde servis garantisi ile 1 yıl garantilidir. 20 Kg`a kadar tüm kameraları 11 mt yüksekliğe kadar taşıyabilen Remote Head Sektörün profesyonellerinin tercihi olmaya devam ediyor.
Remote Head bütün jimmy jib ürünlerine uygulanabilme özelliğine sahiptir. Ayrıca istenilen her yere monte edilip uzaktan kumandalı kamera sistemi olarakta kullanılabilir. - ALUMİNYUM VEYA ÇELİK BORU VEYA ÜÇGEN gövde 3, 5-6-9-13 mt. Boy seçenekli, pan-tilt kontrol standartlı, Opsiyonel (Zoom control Focus control Batarya (UPS) şaryo seçenekleri, Remote Speed & Ramp control)
JİMY JİB İMALAT SAN. Prodüksiyon Broadcast ve prodüksiyon sektörüne imalat yaparak hizmet veren bir kuruluştur.
Firmamız 2002 yılından itibaren Türkiye`de üretilmeyen Jimmy Jib (Aluminyum ve çelik profil boru ila üçgen formlu kamera vinç sistemleri) Cold Light (Soğuk ışık) Fig-Rig Şaryo ve Dolly gibi ürünleri üretmeye başlamış ve kullanıcıların beğenisine sunmuştur.
JİMMY JİB İMALAT SAN. Yaptığı prodüksiyon hizmetleri ile de kendini ispat etmiş
Profesyonel ekibi ve ekipmanları ile Klip Tanıtım filmi Reklam Filmi Teaser Jenerik Fragman Logo tasarımı vb. prodüksiyon hizmetleri vermektedir.
Jimmy Jib Dolly Fig-Rig Soğuk ışık üretimi ve kiralama ile hizmetlerine devam eden kuruluşumuz farklı çözümler ve sizlerin isteklerine çözüm ortağınız olmayı bekliyor.

#jimmy jib #staticam, kamera #ışık, video #şaryo, bedava #taksitli


Benzer Firmalar