Anasayfa » Sağlık hizmetleri » Sağlık hizmetleri » İSTANBUL Sağlık hizmetleri » ANL TEMİZLİK HİZMETLERİ İLAÇLAMA

ANL TEMİZLİK HİZMETLERİ İLAÇLAMA


Hızırbey cad lütfiye sok fliz apt.9/15 Göztepe İstanbul

Telefon1: 0216 5669316

Telefon2: 0535 354 47 95

Fax:

Web: WWW.anlcleaning.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:



Günümüzün teknolojik ve ekonomik gelişmelerine paralel olarak gelişen ve modernleşen binalar artık yaşantımızın ayrılamaz bir parçası olmuşlardır. Mimari olarak gelişen ve metrajları oldukça artan binalar, temiz ve hijyenik ortam oluşturabilme zorluğunu da beraberinde getirmektedir. ANL Cleaning Services, tüm müşterilerine

sunmakta olduğu temizlik hizmeti ve sağladığı kusursuz hijyen ile bu zorlukların kesin çözümünü tek adreste sunmaktadır. ANL Cleaning Services, müşterilerine sunduğu; Periyodik genel temizlik hizmetleri, Polimerize ve Kristalize cilalama/bakımları, Halı ve koltuk yıkama, Genel ofis temizliği, İç ve dış cephe cam temizliği, İnşaat ve dekorasyon sonrası temizliği, Haşere ile mücadele ( Pest Control ) hizmetleri ile yaşadığınız ya da çalıştığınız alanlarda bulunan tüm temizlik hizmetleri için profesyonel ve kesin bir çözüm sunmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

NEDİR BUHARLI TEMİZLİK?

Klasik, bilinen temizlik sistemlerinden çok daha etkili ve en önemlisi de daha hijyenik temizlik sağlayan güvenilir bir temizlik metotudur.

Kesinlikle deterjan ve diğer benzeri kimyasal ürünler kullanmadan, suyun 150 derece kuru buhara dönüşmesiyle yaşam alanlarınızda bulunan tüm eşyaları pratik ve hızlı bir şekilde temizleyerek ve hijyen sağlıyoruz. Bu yöntem ile aynı zamanda kimyasalların uzun zaman zarfında yaşam alanlarınızda bulunan materyallere ve çevreye verdiği zararlardan korunabiliyorsunuz.

Buharlı temizlik sisteminin

# # # # #


Benzer Firmalar