Anasayfa » Danışmanlık hizmetleri » Muhtelif mal ve hizmetler » KOCAELİ Danışmanlık hizmetleri » abg-nika odessa eğitim danışmanlık merkezi

abg-nika odessa eğitim danışmanlık merkezi


Fethiye caddesi öztalay çarşısı kat 1 no 178

Telefon1: 0-262-3224091

Telefon2: 0 532 325 62 86

Fax:

Web: www.odessaegitim.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2002
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:5
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ABG DANIŞMANLIK
Dünya ticaretine ve küreselleşmeye bir bütün olarak bakan firmamız, her zaman daha ileri her zaman daha iyiye misyonuyla, hedeflerine emin adımlarla ilerliyor. UKRAYNA ve TÜRKİYE arasındaki ortak pazarları bulup en uygun en kaliteli ürünleri pazara sunan firmamızın hem Türkiye`de Hemde Ukrayna`da ofisleri ve Antrepoları bulunmakta. Kurumsallaşmanın ve dürüst ticaret anlayışının birer örneği olan temsilciliklerimiz, iki ülke arasındaki alışverişin yanında bu alışverişi ileride yönetecek insanların eğitimi için büyük yatırımlar içerisinde.. Türkiye`de herhangi bir sebebi ile üniversiteyi kazanamamış öğrencilerimizin okumasında ve eğitimlerini en iyi şekilde tamamlamalarında büyük katkılar ve fırsatlar sağlayan firmamız daha iyiye prensibini burada da işleyip daha iyi daha güzel bir gelecek için çalışıyor...
Abg Kimdir?
ABG-NİKA IMPORT AND EXPORT LIABILITY COMPANY Aydın ÖKTEM Tarafından 2002 yılında Eğitim Danışmanlığı başlığı altında Ukrayna- Odessa da kuruldu, daha sonra uzun süren titiz bir pazar araştırmasından sonra iki ülke arasındaki ticareti yakından takip edip bu iki ülkenin de ticari ve ticari mallar açısından birbirine ne kadar büyük destekler sağlayacağını gördü. Bu bağlamda Eğitim,Gıda,Tekstilve İnşaat malzemeleri ticaretine başladı halen Türkiye`de ve Ukrayna`da Çeşitli Kurumların yönetiminde ve ABG nin yanında ÖKTEM Giyim ve Ukrayna eğitim firmalarınında Sahibi..

Vizyon-Misyon
VİZYONUMUZ: UKRAYNA`da Üniversite okumak isteyen TÜRK Öğrencilere yada ticari alanda halen faaliyette bulunan veya yeni ticari faaliyet göstermek isteyen,araştırma yada arayış içindeki Türk girişimci firmalara, uygulama ve lojestik destek gibi çeşitli konularda, sektörel bazda hizmet veren, bir Türk Eğitim-Turizm-Gıda-İnşaat-Danışmanlık-Merkezi olarak faaliyet göstermekteyiz.

MİSYONUMUZ :Ukrayna`da-Odessada bir dostunuz kadar yakın, yol gösteren, çözüm alternatifleri sunan, REHBERİNİZ ve yardımcı bir OFİSİNİZ olmaktır.
Bu amaçla, sizlere her türlü Eğitim- Ticari konu ve lojestik desteklermiz ile her zaman yanınızda yardımcı olabileceğimiz, uluslararası iş tecrübesine sahip, güvenilir, profesyonel kadromuz ile Ukrayna-Odessa MERKEZİ ve Türkiye-Kocaeli TEMSİLCİLİĞİ. ofislerimizle yanınızdayız


Ürün ve Hizmetler

DANIŞMANLIK HİZMETİ
Ukrayna’da Rusça ya da Ukraynaca bilmeden bir okula kayıt yaptırmak, konaklama ayarlamak neredeyse imkansız gibidir. O yüzden Ukrayna’yı ve eğitim sistemini iyi bilen birine ya da kuruluşa ihtiyacınız olacak. size karar verdiğiniz andan üniversite eğitiminizin başladığı ana kadar danışmanlık hizmeti sunuyoruz. Danışmanlığa başvuran öğrencin Ukrayna`daki bütün işlemleri firmamız Tarafından halledilir.
Başvuru kesinleştikten sonra Öğrencinin ilgili evrakları (24 adet fotoğraf, Diploma Aslı, Nüfus Cüzdanı Aslı, Pasaport, Transkrıpt, Sağlık raporu, Eliza testi) danışmanlığa getirilir firma bu belgeler doğrultusunda Ukrayna üniversitelerinden davetiye yazışmalarını yaparak davetiyenin turkıyeye ulaşmasını sağlar.

Ukrayna`da ise ilk bir ay boyunca, öğrencinin varsa sorunları dinlenip çözülür, bir ayın sonunda bu hizmet yalnızca eğitim ile ilgili problemlerle ilgilenilmesine düşer.
Ukrayna`ya varıldığında [ekim ayı içersinde] Oradaki danışmanlarımız öğrencilerimizi karşılarlar ve yurtlarına yerleştirip dersliklerini gösterirler.
Sonra danışmanımız tarafından öğrencimizin okul kaydı, yurt kaydı, oturum izin belgesi, on bir aylık sağlık sigortası, gerekiyorsa vize uzatımı yani kısacası Ukrayna dakı tüm bürokratik işlemleri danışmanımız tarafından halledilir.

DAVETIYE ALMAK İÇİN GEREKLİ BELGELER
1:Pasaport
2:Lise diploması
3:Transkrıpt (lise 1¸2¸3 sınıf ders ortalaması)
4:Doğum belgesi
5:Vekâletname Noter tasdikli
6:Eliza testi ( AİDS-Hiv testi)
7:Genel sağlık durum raporu
8:Taahhütname

#ukrayna odessa da üniversite eğitimi imkanı. yurt #ukrayna odessa da üniversite eğitimi imkanı. yurt #odessa, yurtdışı eğitim, ukrayna, education, odess #Odessa Milli Mechnikov Üniversitesi - Odessa Milli #odessa.odessada egitim.ukraynada.ukrayna.ukraynada


Benzer Firmalar