Anasayfa » Matbaalar » Basın ve Medya » ANKARA Matbaalar » Grafik Kimya Matbaa Malzemeleri

Grafik Kimya Matbaa Malzemeleri


ivedik o.s.b. matbaacılar sitesi 558/5 yenimahalle / ankara

Telefon1: 0312 395 62 00

Telefon2: 0312 395 55 26

Fax: 0312 395 55 69

Web: www.grafikkimya.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1964
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:1 | Memur:2 | İşçi:1
Dış Ülkelerle Bağlantıları:italya,almanya,japonya

Grafik Kimya ve San A.Ş. 1964 yılından bu yana tüm baskı sektörüne daima kaliteli ürün ve hizmet vermeye çalışmıştır. Teknik bilgimiz ile tüm baskı problemlerine çözüm bulmaktayız. Ofset, Flexo (Oluklu Kutu Ambalaj ve Etiket), Serigrafi, Kesim sektörlerine sunduğumuz ürünler baskı kalitesini en üst seviyede tutması, fiyatlarımız ve mükemmel hizmet anlayışımız, 45 yılda tüm baskı söktörüne yayılmamızı ve müşterilerimiz ile devamlılığımızı sağlamıştır.

Firmamız Baskı malzemeleri, Baskı Kimyasalları, Baskı Sektöründe kullanılan cihaz ve makinelerin satışlarını yapmaktadır.

Satmış olduğumuz tüm ürünlerin Türkiye mümessilliğini yapmaktayız. Mümessillik alırken öncelik verdiğimiz iki husus vardır. Bunlar : İNSAN SAĞLIĞI VE MAKİNE SAĞLIĞI. İthal etmiş olduğumuz kimyevi maddelerin insan sağlığına zarar vermeyen olmasına göstermiş olduğumuz önemi makineniz içinde uygulamaktayız.

Aynı zamanda üretici firma olmamız sonucu ekonomik fiyatları ve üretime göstermiş olduğumuz önemden kaynaklanan kaliteli ürünlerimiz ile hem yurt içinde hem yurt dışında satışlarımız her geçen gün artmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Ofset, Flexo (Oluklu Kutu Ambalaj ve Etiket), Serigrafi, Kesim sektörlerine ithal sarf malzemeleri ve diğer ihtityaçlarınız temin edilir.DAISO HAZIR OLUKLARITürkiye dostu Japon Daiso firması ile özel bir anlaşma imzaladı.Daiso firması; creasing matrix g-tape hazır oluk, bıçak lastiği, mizantere bandı ve bıçak ürticisidir. g-tape creasing matrix hazır olukları kalitesi sayesinde rakiplerini geride bırakmıştır . diğer Tüm hazıroluklarından daha uzun ömürlü olduğu kanıtlanmıştır istendiğinde 650.000 baskıya dayanabilir.Super Blue 2® with StripeNet®Grafik Kimya ürün listesine en kullanışlı ve en iyi anti-marking netlerini ithalatını ve satışını yapmaya başladı Heilderberg ve Komori ofset baskı makinelerinde kağıt taşıma sistemlerinde kullanılmaktadır.BI.ESSE KLİŞE MONTAJ BANTLARIÇift taraflı Klişe Montaj bant üretiminde önde gelen firmalarından Bi.esse 1994 yılından bu yana Türkiye mümessilliğini yapmaktayız. letterpress ve süspansiyonlu flexo klişe bantları mükemmel tram ve zemin baskı neticeleri almaktadır. 0.95 ve 1.05 KİNYO YAPIŞKANLI BLANKETSemi Rotative makinelerde kullanılan kullanılan mükemmel baskı kalitesine sahip mavi yapışkanlı blanket.LITHOCLIN UV SOLVENTBirçok etiket firmasında kullanılan mükemmel temizleme özelliğine sahip uv solvent

#konik bandı(hazır oluk) #baskı kalıbı #matbaa malzemeleri #matbaa kimyasalları #ipa alkol


Benzer Firmalar