Anasayfa » İnşaat şirketleri » İnşaat sanayi » AYDIN İnşaat şirketleri » BOYUTSAL PROPERTY INVESTMENT COMPANY

BOYUTSAL PROPERTY INVESTMENT COMPANY


Cumhuriyet cad. No:116 / 4 Yenimahalle DİDİM 7 AYDIN

Telefon1: 05323825388

Telefon2: 009(0)2568114215

Fax: 02568114215

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:3
Dış Ülkelerle Bağlantıları:VAR

Boyutsal Emlak ve Yatırım Şirketi 1999 yılında Mevlüt Gökdemir tarafından kurulmuştur.

Ankara’ da kurulan firmamız 2002 yılına kadar ihalelerle devlet işlerinde yüklenici firma olarak çalışmış, endüstriyel ticaret merkezleri, lüks evler ve altyapı çalışmalarında bulunarak inşaat sektöründe önemli bir yere gelmiştir.

2002 yılından sonra Didim- Akbük çevresinde lüks ev inşaatlarına ve gayrimenkul alımına başlanmış, yabancılara satış konusunda uzmanlaşılmıştır. Alınan araziler için çeşitli projeler hazırlanmıştır.

Şuan sizlerden gelen isteklere cevap verebilecek yeterli sayıda satılık evimiz bulunmaktadır. Üstelik size gelebilir, planı tasarlayıp hemen o dakika fiyatta anlaşıp işe başlayabiliriz.

Bizi seçtiğinize asla pişman olmayacaksınız.


Ürün ve Hizmetler

didim akbuk akbük altınkum yenihisar villa dublex daire apartman boyutsal inşaat, boyutsal construction, didim , satılık yazlık, satılık villa, kiralık yazlık, kiralık apart, kiralık ev, günübirlik ev didim, altinkum inşaat, didim inşaat, yesilkent villa, mavisehir villa, didim inşaat, inşaat didim, villa, yesilkent, mavisehir, akbükte yazlık, akbük`te kiralık ev, kiralık apart, albük`te kiralık otel

#İNŞAAT VİLLA #DAİRE DUBLEX #ARSA ZEYTİNLİK #SATILIK KİRALIK #GÜNLÜK KİRALIK


Benzer Firmalar