Anasayfa » Ağaç kereste ve orman ürünleri » Ağaç ve Orman Sanayi » İZMİR Ağaç kereste ve orman ürünleri » Otağ Strateji Özel Eğitim Bilgisayar Org.Yön.Dan.Tan.Hiz.Tic.Ltd.Şti

Otağ Strateji Özel Eğitim Bilgisayar Org.Yön.Dan.Tan.Hiz.Tic.Ltd.Şti


1463 Sokak No:12/2 Alsancak/İzmir

Telefon1: 0232 422 72 91

Telefon2:

Fax: 0232 421 72 33

Web: www.otagltd.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:11 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Çağımızın en büyük problemi olan profesyonel yönetim ve iletişim konuşarında profesyonel çözümler üreten kuruluşumuz sizlere farklı vizyonlar kazandırmayı amaçlamaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Stratejik Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetlerimiz;

Kuruluşumuz belirlediği amaca ulaşabilmesi için gerekli olan ekonomik, siyasi ve manevi güçleri bir arada kullanmanızı düzenleyecek özel yönetim ve işletme stratejileri geliştirmekteyiz.

Ticari, mali, hukuki, ekonomik, teknik-sosyal ve siyasi plan ve projeler yöneterek bunları kullanımınıza sunmaktayız.

Kurumumuza profesyonel çözümler sunarak zaman ve emek kaybını en aza indirmekteyiz. Kurumumuzun tüm zaman ve enerjisini kendisi için hayati önem taşıyan amaç ve faaliyet konularına ayırmasını sağlayarak verimliliğini arttırmaktayız.

Kuruluşumuza değer katacak nitelikli adayların kuruluşumuzla buluşturulmasını hedefleyerek üyelerimize dayanan sistemli ve nitelikli elemanlardan oluşan CV bankamızı insan kaynakları portföyünüze sunmaktayız.

Yönetici arama ve seçme hizmetlerini etik kurallarımızdan ve hizmet kalitesinden taviz vermeden yürüterek üst düzey ve orta kademe yönetici ve personel arayışına çözüm getirmekteyiz.

Mevcut teknik hizmet ekiplerimizle her türlü toplu konut işyeri ve site yönetimi üstlenmekteyiz.

Özel Eğitim, Bilişim ve İletişim Hizmetlerimiz;

Doğru zamanda, doğru yerde işlerinizin gerektirdiği niteliklere sahip bir ekiple çalışabilmeniz için yönetici geliştirme programları stratejik yönetim ve işletme stratejileri, iş yaratma, aile şirketlerinde kurumsallaşma ve yönetim, AR-GE değişim ve toplam kalite yönetimi, E-ticaret, web tasarımı, stratejik pazarlama yönetimi, yeni faaliyetler geliştirme, bireysel ve telefonla iletişimde mükemmellik konularındaki çalışmalarımızı size yönlendirmekteyiz.Özel eğitim kurumlarının;basılı, sesli, görüntülü eğitim materyallerini hazırlama, yayın ve pazarlama faaliyetlerini yürütmekteyiz.

Organizasyon Ve Tanıtım Hizmetlerimiz;

Organizasyon, enformasyon, reklam, promosyon ve halkla ilişkiler alanında yurtiçi ve yurt dışında reklam, tanıtım ve tasarım desteğiyle birlikte rehberlik ve danışmanlık hizmeti vererek seminerler, basın toplantıları ve benzeri organizasyonlarla kuruluşumuza farklı açılımlar sağlamaktayız.

ACABA?!... Dediğiniz andan itibaren alacağınız bir kararın uygulanmasından sonra KEŞKE!... dememeniz için kurumsal ve bireysel, genel veya kısmi olarak hizmet alabilmeniz temennisi ile kurumsal havuzumuzdaki aboneliğiniz için size telefonunuz kadar yakınız...

# # # # #


Benzer Firmalar