Anasayfa » Oteller » Turizm » SİVAS Oteller » sivas otel nevv

sivas otel nevv


Atatürk Cad. No:96 kepçeli mevkii

Telefon1: 0346 221 63 63

Telefon2:

Fax: 0346 221 37 93

Web: www.hotel nevv.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:5 | Memur:0 | İşçi:15
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Sivasın Merkezinde Atatürk Cad. Aksu Parkı Mevkiinde Bulunan 35 Oda 67 Yataklı Hotel Nevv Hizmetleri Tüm Misafirlerimize Hitap Etmektedir. Otelimizin Lobilerinde, Her Katta, Resaturantta Ve Genel Alanlarda Kesintisiz Wireless Hizmetlerinden Yararlana Bilirsiniz. Kütüphane, Restaurantımızda Toplantı Ve Organizasyonlar Düzenleye Bilirsiniz. Talep Halinde Yemek Servisi Yapılabilmektedir Tüm Odalarımızda Bulunan Klima, Mini bar, Lcd Ekran Tv, Uydu Sistemi, Merkezi Sistem Isıtma, Duman Detektörleri, Dijital Emanet Kasaları, Direkt Telefon Hattı İle İhtiyaç Duyacağınız Her Konfora Ve Güvenliğe Sahipsiniz Ayrıca İhtiyaç Duyduğunuz Hallerde, 08.00–17:00 Saatleri Arasında, Çamaşır Hanemizin Yıkama-Ütüleme Hizmetlerinden Yararlana Bilirsiniz. Tel: 0346 221 63 63


Ürün ve Hizmetler

Sivas merkez Atatürk cad. aksu park mevkiinde bulunan Hotel Nevv konfor ve üstün hizmet anlayışıyla, misafirlerine eşsiz konaklama imkanı sunmaktadır.Konumu gereği, Sivas merkez ve çevre ilere ulaşım rahatlığına sahip olan otelimizde, güler yüzlü personelimiz ile sizleri evinizin sıcaklığının da ağırlıyoruz.
Adını “yeni başlangıç” anlamına gelen eski Türkçe “Nevv” kelimesinden alan otelimizde ister iş, ister özel hayatınız da olsun yeni başlangıçlara imza atın…
Modern ve Ferah Dizaynı İle İç Mekan…
Hotel Nevv’de kullanışlı ortak yaşam alanları ile sizlere geniş bir faaliyet alanı sunuyoruz.
Şık dekorasyonu ile dikkat çeken alt ve üst lobimizde rahatlıkla dinlenebilir; LCD ekrandan televizyon izleyebilir, müzik dinleyebilir, kütüphanemizden temin edebileceğiniz kitap ve dergiler ile güzel saatler geçirebilirsiniz.
Ayrıca ihtiyaç duyduğunuz hallerde, çamaşırhanemizin 08:00-17:00 saatleri arasında yıkama-ütüleme hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.
Aracı ile seyahat eden konuklarımız, otelimizin kapalı otoparkından faydalanabilirler.
Bütün bunların yanı sıra, güler yüzlü personelimiz ile 24 saat kesintisiz hizmet alabilirsiniz.
Şehir ve Doğa Manzaralı Teras Restoran…
Otelimizin teras katında yer alan şık restoranımızda keyifli saatler geçirmeniz mümkün…
Şehir ve doğa manzarasına sahip teras rastaurantımızda, otelimizde konaklayan misafirlerimize zengin açık büfe sabah kahvaltı hizmeti verilmektedir.
Çok amaçlı kullanıma müsait olan restoran bölümümüzde, toplantı ve organizasyonlarınızda talep halinde yemek servisi yapılabilmektedir.
Ev Konforunda Odalar…
Hotel Nevv’de, değerli konuklarımıza, 30 oda (35), 55 yatak (67 yatak) kapasitesi ile modern ve ferah dinlenme, çalışma ve tatil alanı sunuyoruz.
Tüm odalarımızda bulunan klima, mini bar, LCD ekran televizyon, uydu sistemi, kesintisiz wireless internet bağlantısı, merkezi sistem ısıtma, duman detektörleri, dijital emanet kasaları, direkt telefon hattı ile ihtiyaç duyacağınız her konfora ve güvenliğe sahipsiniz.
Ayrıca tüm odalarımız banyolu olup, ihtiyacınız olabilecek her türlü konforla donatılmıştır

#konaklama #otel sivas #sivas #sivas otel #sivas otelleri


Benzer Firmalar