brox


TUZLA

Telefon1: 0216 591 01 37

Telefon2:

Fax: 0216 591 01 96

Web: www.brox.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:brox
Çalışan Sayısı:30 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1991 yılında Elektro Dinamik Malzeme Makine Sanayi ve Tic. Ltd. Şti. ünvanıyla kurulan firmamız ilk üretimine BROX markası adı altında Doğal Gaz Sıvı Yakıtlı Brülörleri ile başlamıştır. Planlı çalışması, genişlemiş ürün yelpazesi ve kaliteli üretimi sayesinde 13 yıl gibi kısa bir sürede pazarda tercih edilen bir isim haline gelmiştir.

ELEKTRO DİNAMİK standart imalatları haricinde demir çelik haddaneleri, aluminyum, bakır, seramik, cam sanayi ve buna benzer birçok alanda kullanılmak üzere özel Gaz Proses Brülörleri üretip yurt içinde ve dünya çapında 10 ülkede ürün ve proje bazında çalışmaktadır. BROX markası olarak Rusya ve Arap ülkelerinde bir çok sanayi kuruluşuna ürünlerini satmaktadır. Bu konudaki ürünleri pazarlama çalışmaları da devam etmektedir.

ELEKTRO DİNAMİK hızlı bir şekilde üretim kalitesini arttırmak, imalat kapasitesini yükseltmek için yıllık karının %70`lik kısmını yatırımda kullanmakta ve aynı zamanda AR-GE çalışmaları için ciddi bir bütçe ay?rmaktadır. Şu andaki imalat kalitesi için TSE ve GOST-R standartları kullanılmaktadır. Ayrıca ISO-CE çalışmaları devam etmektedir.

Elektro Dinamik, endüstriyel yakıcılara ilişkin detay, proje deneyimi ve köklü bilgimiz ile çözüm ortağınız olmaktır. Maksimum ekonomik verimliliğe odaklanmış gelecekteki gelişimlere açık, modern sahada kanıtlanmış yöntemler ve teknolojiler kullanılmaktadır. Teknolojik gelişme konusunda mükemmeli yakalayarak koşulsuz müşteri memnuniyeti sağlayacaktır.


Ürün ve Hizmetler

buhar kazanları, buhar jeneratörü, brülörler, kömürlü buhar kazanları, otomasyon,

#brülör #buhar jeneratörü #buhar kazanı #kömür kazanları #otomasyon


Benzer Firmalar