Düzce Bilişim Hizmetleri


Fevziçakmak Mah Kalıcı İşyerleri A / Blok No:33 Merkez - DÜZCE

Telefon1: 380 523 55 26

Telefon2: 544 539 34 73

Fax: 380 523 55 26

Web: www.duzcebilisim.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:2
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Rusya

Tescillenen markamızla, Düzce Bilişim Hizmetleri olarak 1 yılı aşkın bir süredir sektörde kazanmış olduğumuz sağlam konumumuzla ve konusunda uzman tasarım ve web yazılım kadromuzla Türk Telekom Omurgası`na 60 Mbit direkt bağlantısı olan, 7/24 aktif ve kontrol altında 3 adet .net, asp, php destekli sunucularımızla, sınırsız hosting ve e-mail trafiği imkanları ölçüsünde müşterilerimize verdiğimiz, ve kurumunuza vereceğimiz destekle gurur duyuyoruz.



Görsel zenginlik ile yüksek teknolojiyi birleştirerek mükemmel sonuçlar elde etmekte kararlıyız. En basit ve sade tasarımlardan en kompleksine kadar dinamik, estetik ve işlevsel web siteleri geliştirmekteyiz.

Bizler teknolojideki ilerlemelere paralel olarak kendimizi yenilemekte ve geliştirmekteyiz. Bu bağlamda müşterilerilerimize en iyi sonucu vermeye çalışıyoruz. Mutlak müşteri memnuniyeti odaklı profesyonel ve ciddi bir vizyon sergilemekte ve bu vizyon çerçevesinde çalışmalarımıza devam etmekteyiz.

Bizlerden geçen her iş


Ürün ve Hizmetler

Düzce web tasarım yazılım , hosting hizmetleri, web programlama, sayfa tasarımı, dizayn, web site tasarım , flash site tasarım

#Düzce Web Tasarım #Düzce Bilişim #Düzce #Düzce Web Tasarım #Düzce Bilişim


Benzer Firmalar